Zwyer Caviar Skin Perfecting Peel & Detox Mask

Om je huid een frisse, stralende en egale glow te geven, is het belangrijk om de juiste skincare producten te gebruiken. Ook is het belangrijk om af en toe je huid te peelen of een gezichtsmasker te gebruiken. Vandaag ga ik het hebben over de Zwyer Caviar Skin Perfecting Peel & Detox Mask. Een product met een drievoudige functie: reinigen, peelen en als gezichtsmasker gebruiken. Wil je hier meer over weten? Blijf dan nog even meelezen! 

Zwyer Caviar Skin Perfecting Peel & Detox Mask

Zwyer Caviar Skin Perfecting Peel & Detox Mask 

Skin Perfecting Peel & Detox Mask heeft dus een drievoudige functie: reinigen, peelen en je kan het als gezichtsmasker gebruiken.  

Als reiniging: gebruik het als reinigingscrème, het heeft een verzorgende, stimulerende werking om de huid perfect voor te bereiden op de volgende verzorgingsrituelen.  
Peeling: natuurlijke deeltjes verwijderen overtollige dode huidcellen en zorgen voor een uitzonderlijk fijne, gladde huid.  
Als gezichtsmasker: kleien heeft een diepreinigende en samentrekkende werking, salicylzuur verfijnt de huidstructuur en vermindert roodheid en ontstekingen. Het kostbare ZwyerCaviar-extract ontgift, geeft je nieuwe energie en geeft de huid het typisch gladde ZwyerCaviar Skincare-gevoel. 

Gebruik 

Als reiniging: was je gezicht, hals en decolleté voorzichtig met een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot en spoel af met veel water. Vermijd het gebied rond de ogen.  

Als peeling: Breng met je vingertoppen een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot aan op het gezicht, de hals en het decolleté met zachte cirkelvormige massagebewegingen en spoel vervolgens grondig af. Vermijd het gebied rond de ogen. Je kan het 1 of 2 keer per week gebruiken. 

Als gezichtsmasker: Breng een dunne laag aan op gezicht, hals en decolleté, laat 3-5 minuten inwerken en spoel daarna grondig af met water. Voor een helder, vrij en comfortabel gevoel op de huid. Vermijd het gebied rond de ogen. Je kan het 1 of 2 keer per week gebruiken. 

Zwyer Caviar Skin Perfecting Peel & Detox Mask

Mijn ervaring 

Zwyer Caviar Skin Perfecting Peel & Detox Mask heb ik een tijdje geleden aangeschaft bij TKMaxx omdat ik best wel nieuwgierig was naar dit product. Vooral omdat het kostbare Caviar-extract bevat. De verpakking ziet er ook heel luxe en duur uit. Dit product heb ik een aantal keer gebruikt en ik ben er best wel tevreden over! Zelf heb ik een vette, acne-gevoelige huid en dit product is wel geschikt voor mijn huid merk ik. Na gebruik voelt mijn huid erg zacht en schoon uit. Wel is het zo dat deze peeling mijn huid uitdroogt, dus daarna moet ik wel echt serum en dag- of nachtcrème op mijn huid aanbrengen. Verder ruikt het ontzettend lekker en het exfolieert de huid.  

Verkrijgbaarheid 

Zwyer Caviar Skin Perfecting Peel & Detox Mask heb ik bij TKMaxx aangeschaft voor €29,99. Je kan het ook via zwyer-skincare.com bestellen, adviesprijs is €110,-. 

Heb jij een product van het merk Zwyer Skincare uitgeprobeerd?

Lees ook: Langé Paris Intensive Lightening Serum Review