Bij de Zara heb je niet alleen leuke kleding, maar ook lekkere geurtjes die ook nog eens betaalbaar zijn! In mijn beautykast heb ik al wat geurtjes van de Zara en vandaag ga ik het hebben over de Tuberose en Wonder Rose parfum. Hieronder lees je er meer over!

ZARA Tuberose

Zara Tuberose 

‘Een frisse, poederachtige en sensuele bloem. De tuberoos speelt met zijn charmes in een tuin van bedwelmende kruiden, van houtsoorten en vanille. Het absolute mysterie’ Zo omschrijft Zara dit parfum.

ZARA Wonder Rose

Zara Wonder Rose 

Deze geur laat de fantasie zien van een fruitige mix bestaande uit perzik, enkele noten van rood fruit en een beetje tuttifrutti die hem een speciale, stralende aantrekkingskracht geeft. De bloem van Arabische jasmijn is gewikkeld in de romigheid van een beetje kokos-vanille, wat een oneindige verslavende kracht garandeert. Een geur die ontworpen is voor een vrouw die plezier heeft in het leven en zichzelf goed verzorgt, en die graag haar persoonlijkheid laat zien via de geur die ze draagt. 

Mijn ervaring 

Een aantal jaar geleden heb ik dit setje aangeschaft bij de Zara. Ik weet eerlijk gezegd niet meer wat ik ervoor heb betaald, ik denk iets van 12 – 13 euro (inhoud 100 ml x 2). Het is een Eau de toilette in duoverpakking. Beide geurtjes ruiken ontzettend lekker en zijn lekker betaalbaar. Het nadeel is dat het helaas niet zo lang blijft hangen, dus dan moet ik iedere keer extra spuiten maar voor zo een leuk prijsje vind ik het niet erg!  

Ik heb even op de site van Zara gekeken, maar online zijn ze (momenteel) niet verkrijgbaar. Op de site van Zara heb je ook de mogelijk om de beschikbaarheid van de geurtjes in de winkel bij jou in de buurt te checken dus dat kan je eventueel proberen.   

Heb jij al een geurtje van de Zara uitgeprobeerd? 

Lees ook: 4x Mijn favoriete parfum onder de 50 euro