Als ik naar buiten ga, dan heb ik altijd een handtas mee. Vroeger nam ik altijd een grote tas mee omdat ik echt veel spullen, van alles en nog wat meenam. Tegenwoordig hou ik het bij een kleine handtas en ik neem alleen de spullen mee die ik ook echt nodig heb. In dit artikel laat ik je zien wat er in mijn handtas zit. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

Wat er in mijn handtas zit 

Wat ik echt standaard in mijn tas heb zitten is een desinfecterende handgel en zakdoekjes. Buitenshuis is het niet altijd mogelijk om even ergens je handen te wassen, daarom is zo een desinfecterende handgel heel handig om bij de hand te hebben. Daarnaast heb ik altijd zakdoekjes en kauwgom in mijn tas, ook heel handig.  

wat zit er in mijn tas?

Tasspiegel 

Een tasspiegel heb ik ook altijd in mijn handtas. Zo kan ik bijvoorbeeld altijd en overal mijn make-up bijwerken. Meestal neem ik zo een poeder foundation palette mee, zie foto. De poeder foundation is op en ik vond het zonde om het weg te gooien dus nou gebruik ik het als een tasspiegel.  

wat zit er in mijn handtas?

Make-up 

Een lipstick, lipliner en labello heb ik ook in mijn handtas zitten. Ik moet zeggen dat ik labello en lipliner niet altijd meeneem, maar een lipstick heb ik wel standaard in mijn handtas zitten. De lipstick die je op de foto ziet, is een MAC lipstick in de kleur A10 Boisterous.  

wat zit er in mijn tas?

Haaraccessoires 

Meestal heb ik mijn haar los. Buitenshuis neem ik wel wat haaraccessoires mee voor het geval dat ik mijn haar vast wil maken. Op de foto kun je zien wat ik allemaal meeneem: haarelastiekjes en wat haarschuifjes. 

wat zit er in mijn handtas?

Parfum 

Parfum neem ik ook altijd mee. Mijn all time favorite parfum is en blijft de Burberry Brit! Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel om erachter te komen wat mijn favoriete betaalbare geurtjes zijn. 

Sieraden 

En als laatste de sieraden. Ja ik weet het, ik ben extra haha! Ik neem zelfs sieraden mee in mijn handtas 😊 wat ik meestal meeneem zijn oorbellen en een ketting. Heel soms ook wat ringen. 

Wat neem jij altijd mee in je handtas?