Eyeliner en wimperlijm in één

Eyeliner en wimperlijm in één? Ik had er wel van gehoord maar nog niet uitgeprobeerd. Dat komt omdat ik eigenlijk het idee had dat zoiets toch niet echt zou werken. Tot een aantal weken geleden heb ik toch besloten om het uit te gaan proberen, dus ik heb het online besteld om het testen en te kijken of het echt werkt. Benieuwd naar mijn ervaring met dit product? Blijf dan gezellig meelezen!  

Eyeliner en wimperlijm in één

Een aantal weken geleden heb ik een bestelling geplaatst en ineens dacht ik aan die eyeliner en wimperlijm in één, dus die heb ik ook besteld om het uit te proberen. Om eerlijk te zijn had ik niet al te hoge verwachtingen, ik dacht ik probeer het uit en als het niet als wimperlijm werkt, dan gebruik ik het alleen als eyeliner.
Hoe fijn zou het zijn als je na het zetten van een eyeliner meteen je nepwimpers kunt aanbrengen. Vooral dat geknoei met een wimperlijm waar ik iedere keer bij het aanbrengen van nepwimpers last van heb, die heb ik dan niet meer. Wauw!  

W7 cosmetics flick & grip 2 in 1 adhesive eyeliner pen

W7 Cosmetics flick & grip 2 in 1 adhesive eyeliner pen 

Even wat informatie over deze eyeliner, het is een eyeliner en wimperlijm in één en de kleur is intens zwart. Het is waterproof en cruelty free. Long lasting formule en het helpt je snel en gemakkelijk je make-up te doen.

Gebruik  

Breng de eyeliner aan langs je wimperrand en breng vervolgens je nepwimpers aan. Hier heb je geen wimperlijm meer voor nodig, want de eyeliner plakt. 

W7 cosmetics flick & grip 2 in 1 adhesive eyeliner pen

Mijn ervaring 

Deze eyeliner heb ik een aantal keer gebruikt en ik kan je vertellen dat ik best wel verbaasd ben! Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zou werken maar het werkt! Na het zetten van de eyeliner heb ik mijn nepwimpers aangebracht en het plakt echt goed! Ik ben er zo ontzettend blij mee! De kleur is ook intens zwart, heel mooi! Er is wel 1 minpunt en dat is dat de eyeliner na 4/5 keer gebruiken uitgedroogd was helaas. Dat vond ik wel jammer, maar voor de rest is het een prima eyeliner en wimperlijm. 

Verkrijgbaarheid 

De W7 Cosmetics flick & grip 2 in 1 adhesive eyeliner pen kan je online bestellen via bol.com en het kost 9,89 euro.  

Heb jij al een eyeliner en wimperlijm in één uitgeprobeerd? 

Lees ook: Simple Skincare Review