Vichy Minéral 89 Booster

Nadat ik ’s ochtends mijn gezicht reinig, gebruik ik een gezichtstonic. Daarna breng ik normaal gesproken na de gezichtstonic serum aan, maar laatst kwam ik dit product tegen, namelijk de Vichy Minéral 89 Booster. Toen heb ik online even een kleine research gedaan om te kijken wat voor een product het is en wat andere mensen ervan vinden.

Ik las veel positieve reviews en als ik naar de eigenschappen van het product kijk, dan zie ik dat het product veel belooft. Daarom heb ik toch besloten om het aan te schaffen en uit te proberen. In dit artikel lees je daar wat meer over! 

Vichy Minéral 89 Booster

Vichy Minéral 89 Booster 

Ik zal om te beginnen even in het kort vertellen wat voor een product het is. De Minéral 89 Booster van het welbekende merk Vichy is een unieke combinatie van Mineraliserend Thermaal water van Vichy, voor het eerst in een concentratie van 89%, en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong in één formule. Minéral 89 versterkt de huidbarrièrefunctie om de huid dag na dag sterker te maken tegen agressieve invloeden zoals vervuiling, stress en vermoeidheid. Elke dag weer is de huid gehydrateerd, veerkrachtig, stralend en krijgt het een “boost”. Het product is trouwens geschikt voor alle huidtypes. 

Doeltreffendheid bevestigd door gebruikers  

52 Aziatische vrouwen testten Vichy Minéral 89 voor 4 weken op hun gezichtshuid en de resultaten waren als volgt: 

  • 87% stelde vast dat hun huid weer een gezonde glow kreeg 
  • 94% verklaarde dat hun huid er stralender uitzag 
  • 87% vond dat hun huid veerkrachtiger oogde 
  • 90% ervaarde een fris gevoel bij het aanbrengen 
  • 92% vindt Minéral 89 geschikt voor haar huidtype {bron: Vichy.nl} 
Vichy Minéral 89 Booster

Gebruik 

Eerst is het belangrijk om je gezicht te reiningen, daarna kan je 2 pompjes Minéral 89 aanbrengen op het gezicht. Als derde stap kan je eventueel je serum aanbrengen en tot slot een dagcrème aanbrengen. 

Mijn mening 

Zoals je hierboven kunt lezen, belooft het product best wel veel. Ik heb het voor een aantal weken getest en ik kan je vertellen dat ik echt een fan ben geworden! Mijn huid kreeg inderdaad een glow en het ziet er veel beter uit! Het trekt ook heel snel in en gelukkig voelt het niet plakkerig aan. De Vichy Minéral 89 Booster heb ik toegevoegd aan mijn skincare routine omdat ik het een top product vind. En ik zal het zeer zeker blijven gebruiken! 

Verkrijgbaarheid 

Vichy Minéral 89 Versterkende Hydraterende Booster Pompfles 50ml is te koop via Pharmamarket.nl en momenteel kost het €18,02.  

Lees ook: 5x de beste lippenbalsem voor droge lippen