Omdat ik een vette en acnegevoelige huid heb, ben ik altijd op zoek naar producten die geschikt zijn voor mijn huid. Een tijdje terug heb ik de hele tea tree lijn van The Body Shop uitgeprobeerd en alle producten vond ik wel goed. Twee producten van de tea tree lijn gebruik ik nog steeds, de Tea Tree skin clearing clay mask en de Tea Tree Oil. In dit artikel ga ik het hebben over The Body Shop Tea Tree Oil. Mocht je hiernaar benieuwd zijn, lees dan gezellig mee! 

The Body Shop Tea Tree Oil

The Body Shop Tea Tree Oil 

Deze zuiverende Tea Tree Olie werkt samen met je huid om onzuiverheden te bestrijden zodat je elke dag kunt genieten van een zelfverzekerd gevoel. Het is geweldig voor een vettige huid die onzuiver wordt als het even tegenzit. Je kan het dagelijks gebruiken of om onzuiverheden in je gezicht te bestrijden, het voelt superverfrissend en daarnaast is het product veganistisch. 

The Body Shop Tea Tree Oil

Gebruik 

Je kan het product meerdere malen per dag aanbrengen voor een stralende huid. Het is klein maar krachtig, dus één of twee druppels zijn voldoende. Gebruik de olie in je Tea Tree-routine of wanneer het uitkomt.  

The Body Shop Tea Tree Oil

Mijn ervaring 

Ik ben sowieso fan van de Tea Tree olie, ik gebruik best wat tea tree producten van verschillende merken en dit product is één daarvan. Een keertje had ik samples meegekregen van dit product en omdat ik er tevreden over was, heb ik het aangeschaft. Dit product gebruik ik zo nodig. Iedere keer wanneer ik weer last heb van acne, dan breng ik dit product aan met een wattenstaafje en ik kan je vertellen dat het echt wonderen doet voor mijn huid! Daarnaast heb je een kleine hoeveelheid nodig dus zo een flesje gaat lang mee.   

Verkrijgbaarheid 

The Body Shop Tea Tree Oil is verkrijgbaar via thebodyshop.com en het kost €14,00 (inhoud 20 ml). 

Lees ook: Oriflame Love Nature Tea Tree Face Oil Review