Simple Skincare producten gebruik ik al een tijd, het merk is super betaalbaar! Wat betreft huidverzorging ben ik altijd kieskeurig. De kwaliteit van het product vind ik erg belangrijk omdat ik een gevoelige huid heb.

Voordat ik de producten van Simple Skincare ging aanschaffen, heb ik even wat reviews gelezen. De meeste reviews waren wel positief en daarom heb ik besloten om de producten van het merk Simple Skincare te gaan testen. Ben je benieuwd naar mijn ervaring met dit merk? Lees dan snel verder!  

Over Simple  

Simple Skincare is het nummer 1 gezichtsverzorgingsmerk uit de UK. Het is al 50 jaar bekend als de sensitive skin expert. Het merk is vrij van alcohol, parfum en kunstmatige kleurstoffen. De producten bevatten huidvriendelijke formules die met de huid samenwerken. Het is daarom geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.  

Simple Moisturising facial wash 

De hydraterende face wash van Simple is 100% zeepvrij en het verwijdert make-up en onzuiverheden. Het is geschikt voor de gevoelige huid natuurlijk. Daarnaast droogt het de huid niet uit. Het product is verkrijgbaar bij de Kruidvat en het kost 5,05 euro (inhoud 150 ML). 

Simple Purifying gel wash 

Dit product gebruik ik niet zolang, ik heb het sinds kort aangeschaft. Ik heb het een aantal keer gebruikt en ik ben er best wel tevreden over! Het is bedoeld voor een vette huid en ik heb een vette/ gevoelige huid. Het verwijdert make-up en onzuiverheden, daarnaast droogt het je huid niet uit. Het product is verkrijgbaar bij de Kruidvat en het kost 6,99 euro (inhoud 150 ML). 

Simple micellar wipes 

Deze gezichtsreinigingsdoekjes bevatten micellen die op een zacht, maar zeer effectieve wijze make-up verwijderen en maken verstopte poriën schoon! Deze reinigingsdoekjes gebruik ik bijna altijd om mijn make-up te verwijderen, is 1 van mijn favoriete producten geworden! Het is verkrijgbaar bij de Kruidvat en het kost 3,49 euro (inhoud 20 stuks).  
Ik ben laatst bij de Kruidvat geweest en ik zag dat de verpakkingen van de producten vernieuwd zijn. Dus de verpakkingen zien er iets anders uit.  

Mijn ervaring

Bovenstaande producten gebruik ik meestal om mijn make-up te verwijderen en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met dit merk! Het is betaalbaar en de producten zijn ook heel fijn. Omdat ik een gevoelige huid heb, is de kwaliteit van het product erg belangrijk voor mij en deze producten zijn fantastisch!

Verkrijgbaarheid

De producten van het merk Simple Skincare kan je bestellen via Plein.nl

Heb jij al een product van het met Simple Skincare uitgeprobeerd?