Shein Shoplog december 2021

Een aantal dagen geleden heb ik een Shein shoplog geplaatst en dit is deel 2 van de shoplog. In dit artikel ga ik de winterjurken en de truien met jullie delen die ik bij Shein heb besteld. Benieuwd? Laten we beginnen! 

Winterjurken

Ik begin met de winterjurken, deze prachtige winterjurk heb ik in maat S besteld. De jurk is alleen in deze kleur verkrijgbaar. Ik heb het al een keertje gedragen, ik vind de kwaliteit goed, de stof is ook goed, lekker warm voor de winterdagen. Het artikelnummer is 3740916 mocht je het willen bekijken of bestellen. Het kost trouwens 14 euro.

Deze winterjurk vond ik zo mooi op de site van Shein maar het is helaas te groot voor mij. Ik heb het gewoon in maat S besteld maar alsnog is het helaas te groot. Verder is het een hele leuke winterjurk, is ook iets langer dan de bordeaux jurk wat ik hiervoor heb laten zien. Deze jurk ga ik weggeven, ik ga het niet dragen dus ik vind het best wel zonde om het in de kledingkast te hangen en niks mee te doen. Het artikelnummer van deze winterjurk is 4250911 en ik heb er 8,22 euro voor betaald.

Voor deze winterjurk geldt eigenlijk ook hetzelfde als de jurk hierboven. Het is heel mooi maar helaas ook weer te groot voor mij en is ook wat aan de lange kant. Ik heb het in maat S besteld en het artikelnummer is 5542022. Ik heb er 11,95 euro voor betaald.

Mijn favoriete jurk van deze bestelling! ik heb het in de kleur groen besteld, maatje S. In het echt ziet het er zo mooi uit! Ik heb het al een keer gedragen, echt een prachtige jurk! De stof is heerlijk en de kwaliteit is top, lekker warm ook voor de winterdagen. Het artikelnummer is 3993516 en het kost 16 euro.

Dan de laatste winterjurk van deze bestelling, paars van kleur en ook in maatje S besteld. Het past precies, maar ik vind het niet zo mooi staan, de kleur vind ik ook niet echt mooi. De kwaliteit is wel goed, lekker dikke stof dus dat is wel een pluspuntje! Het artikelnummer is 5065647 en het kost 15 euro.

Truien

Dan hebben we de truien, ik heb er 1 foto gemaakt van alle truien die ik heb besteld. In totaal heb ik er 4 besteld, in verschillende kleuren. Alle truien heb ik in maatje S besteld. De kwaliteit van deze truien is goed maar helaas vond ik niet alle truien leuk staan. Ik vond alleen de laatste heel mooi en de rest niet. Eerste trui jeukt een beetje, de tweede trui vond ik te groot en de derde trui jeukt helaas ook. Hieronder vermeld ik de prijs en het artikelnummer mocht je het willen bekijken of bestellen op de site van Shein.

Eerste trui kost een tientje en het artikelnummer is 3890441
Tweede trui kost 8 euro en het artikelnummer is 4461776
Derde trui kost 9 euro en het artikelnummer is 4155176
En de laatste trui (mijn favorietje! 😊 ) kost 14 euro en het artikelnummer is 4986197

heb jij al iets besteld bij Shein?