Een aantal dagen geleden heb ik online een bestelling geplaatst bij de webshop Shein, één van mijn favoriete webshops! Ik bestel echt regelmatig bij hen en meestal bestel ik kleding en schoenen.

Bij Shein hebben ze een breed assortiment, je kan van alles en nog wat halen en het is betaalbaar! Deze keer heb ik vooral veel winterkleding gehaald. Ik heb winterjurken, rokken, truien en tweedelige sets gehaald. Mijn bestelling is binnen 10 dagen geleverd!  
Omdat ik deze keer veel heb besteld, ga ik in dit artikel alleen de tweedelige sets en rokken met jullie delen. De rest van de bestelling ga ik in een ander artikel aan jullie laten zien. Goed. Laten we maar beginnen! 😊 

Tweedelige sets

Ik begin meteen met mijn favoriete setje! Dit is een tweedelige set en het is heel mooi! De kwaliteit is ook goed. Ik heb het in maat 34 besteld. Het artikelnummer is 4275661. 

Dit is ook een tweedelige set, de rok is voorzien van rits en ketting aan de voorkant. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik deze set ga dragen. Het is wel mooi maar het is niet echt mijn kledingstijl. Deze heb ik ook in maat 34 gehaald. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren en het artikelnummer is 3373838. 

Dan de laatste set. De kwaliteit is goed en de kleur is ook mooi! Het vestje vind ik wel een beetje aan de korte kant. De set is alleen in deze kleur verkrijgbaar en het artikelnummer is 3468710. 

De rokken

Dan gaan we naar de rokken en ik begin met mijn favoriete rokje. De kwaliteit is heel goed, de kleur is perfect! Het rokje is voorzien van knopen aan de voorkant. Je kant het bijvoorbeeld combineren met een wit topje. Ik heb het in maat 36 gehaald en het artikelnummer is 3235725. 

Dit rokje vind ik ook zo mooi! het is stijlvol en elegant! Ook te combineren met bijvoorbeeld een wit of een zwart topje. Ik heb het in maat 36 gehaald en het artikelnummer is 5144432. 

Deze rok is ook voorzien van knoopjes aan de voorkant, kwaliteit is goed. Ook deze rok heb ik in maar 36 gehaald en het artikelnummer is 3000165. 

Bij alle kledingstukken heb ik het artikelnummer vermeld mocht je iets willen bestellen of gewoon even bekijken op de site van Shein. Alle kledingstukken heb ik zelf aangeschaft dus het is niet gesponsord. Over het algemeen ben ik meestal gewoon tevreden over de kledingstukken en de accessoires die ik bij hen bestel. De rest van de bestelling ga ik in een ander artikel met jullie delen. So stay tuned!  

Heb jij al iets besteld bij de webshop Shein?