Sheglam Glowin' Up Contour Stick

Sinds kort heb ik kennis gemaakt met Sheglam. En als je Sheglam nog niet kent, het is de make-up lijn van het welbekende merk Shein. Het bestaat sinds 2019 en ze hebben echt van alles wat beauty gerelateerd is. Een aantal maanden geleden heb ik voor het eerst een Sheglam product uitgeprobeerd, en dat was de Sheglam Bloom Liquid Blush. Omdat ik er best wel blij mee was, heb ik besloten om nog een aantal Sheglam producten uit te proberen. Eén van de Sheglam producten die ik heb aangeschaft en getest is de Sheglam Glowin’ Up Contour Stick. In dit artikel ga ik je hier wat meer over vertellen! 

Sheglam Glowin' Up Contour Stick
Sheglam Glowin’ Up Contour Stick

Sheglam Glowin’ Up Contour Stick 

De Sheglam Glowin’ Up Skin Stick is een transparante contourgel die helpt bij het creëren van subtiele, natuurlijk ogende contouren voor je gezicht. Het is perfect voor het definiëren van je jukbeenderen, kaaklijn en voorhoofd. De gelformule creëert delicate schaduwen op het gezicht, je kan het toepassen op gezichtscontouren waar van nature schaduwen zouden vallen. Het verbetert je gezichtsvorm. De formule is gemakkelijk te blenden en laat je gezicht er natuurlijk gebeiteld en gemodelleerd uitzien. 

De Sheglam skin stick is verkrijgbaar in 4 kleuren: Soft Tan, Golden Sun, Warm Honey en Camel Suede. Ik heb voor de kleur Golden Sun gekozen. Deze contour stick is iets anders dan andere contour sticks, het bestaat uit 2 kanten. Aan de ene kant heb je de contour en aan de andere kant heb je een borsteltje waarmee je de contour kunt uitblenden.   

Sheglam Glowin' Up Contour Stick
Sheglam Glowin’ Up Contour Stick

Gebruik 

Het is de bedoeling dat je de Sheglam contour stick aanbrengt op de wangen, kaak en voorhoofd. Breng het zo nodig aan en verdeel het gelijkmatig. 

Sheglam Contour Stick
Sheglam Glowin’ Up Contour Stick

Mijn ervaring 

De Sheglam contour stick heb ik een aantal keer getest en ik kan je het volgende vertellen: Het blendt makkelijk uit en de Golden Sun is een mooie kleur om er mee te contouren. Maar het is niet langhoudend en ook niet sterk gepigmenteerd. Dat betekent dat je het steeds moet bijwerken, dus de kwaliteit is helaas wat minder. Het borsteltje is erg handig, dus dat is weer een pluspunt! Zo heb je de mogelijkheid om de contour stick mee te nemen bijvoorbeeld en onderweg je make-up te doen. Daarnaast ziet de verpakking erg mooi en luxe uit. Zou ik het opnieuw aanschaffen? Nee, omdat de kwaliteit wat minder is.  

Verkrijgbaarheid 

De Sheglam Glowin’ Up Skin Stick is verkrijgbaar via Shein.com en het kost €4,49 per stuk.  

Heb jij al iets van het merk Sheglam uitgeprobeerd?