Sheglam Glam 101 Lipstick & Liner

Een aantal maanden geleden heb ik kennis gemaakt met Sheglam. Mocht je Sheglam nog niet kennen, het is de make-up lijn van het welbekende merk Shein. Het bestaat sinds 2019 en ze verkopen beautyproducten en make-up. Eerder heb ik al twee producten van dit merk uitgeprobeerd, de Sheglam Bloom Liquid Blush en de Sheglam Glowin’ Up Contour Stick. Wat ik ook heb uitgeprobeerd is de Sheglam Glam 101 Lipstick & Liner Duo en in dit artikel ga ik je hier wat meer over vertellen. Benieuwd? Laten we snel beginnen!

Sheglam Lipstick & lipliner Duo
Sheglam Lipstick & Liner Duo

Sheglam Glam 101 Lipstick & Liner Duo

De Sheglam Glam 101 is een beginners make-up collectie, het bestaat onder andere uit oogschaduw, blush, highlighter, make-upkwasten en lipstick & lipliner duo. Alle make-up producten kan je ook los kopen natuurlijk. Van deze collectie heb ik de Sheglam Lipstick & lipliner Duo in de kleur Cherry Fudge gekocht en getest. Het is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Sheglam geeft aan dat deze 2-in-1 lipstick langhoudend is. Het bestaat uit twee kanten, de ene kant omlijnt en definieert de randen van je lippen en de andere vult ze met kleuren. De lipliner is iets donkerder dan de lipstick, zo kan je een mooie look mee creëren.

Sheglam Lipstick & Liner Duo
Sheglam Lipstick & Liner Duo

Mijn ervaring

De Sheglam Lipstick & Liner Duo in de kleur Cherry Fudge heb ik een aantal keer getest en ik begin even met de pluspunten: Het is een prachtige lip-combo! de kleuren zijn echt heel mooi en daardoor krijg je vaak complimenten en natuurlijk de vraag wat voor lip-combo je op hebt. Het voelt fijn aan, dus niet plakkerig. Daarnaast vind ik het heel handig dat je een lipstick & lipliner in 1 hebt, dan kan je het makkelijk meenemen. Er is wel één minpunt, het is niet langhoudend, je moet het dus om de zoveel uur (3-4 uur) bijwerken. Als je dat geen probleem vindt, dan is het een mooie, perfecte 2-in-1 lipstick. Zou ik het opnieuw aanschaffen? ja, ik denk het wel. Want het is betaalbaar en ook een prachtige lipcombo!

Verkrijgbaarheid

De Sheglam Lipstick & lipliner Duo is verkrijgbaar via Shein.com en het kost €3,49 per stuk.

Heb jij al een product van het merk Sheglam uitgeprobeerd?