Sheglam Bloom liquid blush

Shein is één van mijn favoriete webshops. Ik bestel echt heel vaak kleding en accessoires bij Shein maar hun make-up heb ik nog nooit uitgeprobeerd. Sheglam is de make-up lijn van Shein, het bestaat sinds 2019 en ze hebben echt van alles wat beauty gerelateerd is.

De make-up ziet er op het eerste gezicht goed uit, ook heel betaalbaar. Daarom heb ik besloten om een beautyproduct van het merk Sheglam uit te testen. Een aantal weken geleden heb ik de Sheglam Bloom Liquid Blush besteld en uitgeprobeerd en in dit artikel ga ik je hier wat meer over vertellen. So let’s get started! 

Sheglam Bloom Liquid Blush

Sheglam Bloom Liquid Blush 

‘Als een drankje voor je wangen, voegt onze luxe vloeibare blush een vleugje prachtige kleuren en voedende ingrediënten, zoals vitamine C, toe aan je teint. De gel-crème formule en de sponspunt brengen kleur moeiteloos in je huid voor een voller en oh zo mooi effect’ Zo omschrijft Sheglam het product. Of dat echt zo is, lees je hieronder! 

Sheglam Bloom liquid blush is een vloeibare blush, langhoudend en sterk gepigmenteerd. Het product is voorzien van een sponspunt, dus je kan het makkelijk aanbrengen. Wel is het aan te raden om het met een andere make-up kwast uit te blenden. Voordat ik het product ging bestellen, heb ik eerst naar de reviews gekeken. Wat mij opviel, is dat bijna iedereen zo lovend over het product is, allemaal positieve reviews. Daarom heb ik besloten om het aan te schaffen. 

Sheglam Bloom Liquid Blush

Mijn ervaring 

Het product heb ik een aantal keer getest en ik ben tot de conclusie gekomen dat het inderdaad een fijn product is! Het blendt makkelijk uit, de kleur is prachtig en het is inderdaad sterk gepigmenteerd. Daarnaast heb je echt weinig product nodig. Het is ook langhoudend, ik heb het ongeveer 6-8 uur op gehad en zonder bijwerken bleef de blush goed zitten. Het is in 4 kleuren verkrijgbaar en ik heb het in de kleur Rose Ritual aangeschaft. Een aantal dagen geleden zag ik dat zowel de kleuren als de verpakking veranderd zijn dus dan weet je dat mocht je het product willen bestellen. 
Wat ook fijn is aan dit product is dat je het niet alleen als blush kan gebruiken, maar ook als oogschaduw! Kortom, voor zo een klein prijsje is het wel een top product! Nou begrijp ik waarom iedereen zo lovend over is, haha! 😊  

Verkrijgbaarheid 

Sheglam Bloom Liquid Blush is verkrijgbaar op Shein.com en het kost €4,49 per stuk (inhoud 5,2ml).

Lees ook: Mijn favoriete nepwimpers