Gebruik jij al een natuurlijke deodorant? Natuurlijke deodoranten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, vrij van synthetische chemicaliën en zullen de poriën van je huid niet verstoppen, waardoor je lichaam op natuurlijke wijze kan zweten. Veel natuurlijke deodoranten, waaronder de natuurlijke deodorantreeks Salt of the Earth, zijn ook dierproefvrij en veganistisch, en ook vrij van aluminium (chloorhydraat). In dit artikel ga ik je wat meer over deze deodoranten vertellen. 

Over Salt Of The Earth

Het merk is opgericht in 1993 en geadopteerd in 2005 door het moeder- en zoonsteam Thomas en Sally, weerspiegelt het merk Salt of the Earth van natuurlijke deodoranten perfect hun visie en passie voor milieuvriendelijk, natuurlijke huidverzorgingsproducten die even effectief als ethisch zijn. 

De natuurlijke deodoranten van Salt Of The Earth bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder biologische, huidverzachtende aloë vera, natuurlijke botanische extracten en essentiële oliën, en mineralen zoals kalium, magnesium en natriumbicarbonaat. Deze natuurlijke actieve ingrediënten absorberen vocht, kalmeren de huid en laten je natuurlijk fris en geurig ruiken. 

Salt Of The Earth Natural Deodorant Ocean & Coconut Deodorant Spray

Ocean & Coconut Deodorant Spray 100 ml – €8,49 

Salt of the Earth’s Ocean & Coconut natuurlijke deodorantspray met oceaantonen vermengd met een vleugje meloen, citrus en kokosnoot. Het product biedt een langdurige bescherming, laat geen witte vlekken achter en het is navulbaar met een Salt of the Earth-navulling. 

Salt Of The Earth Natural Deodorant Amber & Sandelhout Natuurlijke Roll-On Deodorant

Amber & Sandelhout Natuurlijke Roll-On Deodorant 75 ml – €6,99 

De frisse geur van amber en sandelhout heeft elementen van kruiden, citrus en bloemen met een toegevoegde dimensie van gerijpte bessen en druiven. Het product bevat organische huidverzachtende aloë vera. En ook dit product biedt een langdurige bescherming en laat geen witte vlekken achter. 

Salt Of The Earth Natural Deodorant Lavendel & Vanille Natuurlijke Roll-On Deodorant

Lavendel & Vanille Natuurlijke Roll-On Deodorant 75 ml – €6,99 

Vers, zoete geur van lavendel en vanille, met de toegevoegde voordelen van voedende magnesiumolie, in een roll-on applicatie. De Lavender & Vanilla Natural Roll On Deodorant is zacht voor je huid en biedt langdurige en effectieve bescherming tegen lichaamsgeur. 

Mijn ervaring 

De producten bieden inderdaad een langdurige bescherming en laten geen witte vlekken achter. Alle deodoranten ruiken ontzettend lekker maar mijn favorietje is de lanvendel & vanille, Oh wat ruikt het heerlijk! En wat ook heel belangrijk is, is dat de producten met natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt. Ik gebruik al jarenlang deodoranten met natuurlijke ingrediënten, dus deze producten kan ik wel goed gebruiken de komende tijd! 

Verkrijgbaarheid 

Alle deodoranten zijn verkrijgbaar via saltoftheearthnatural.com  

Lees ook: Babor Skincare Review

* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen