revox b77 olie

Wat ik regelmatig op het internet voorbij zie komen is dat veel mensen haaroliën gebruiken. Voor sommigen is het zelfs een belangrijk onderdeel van hun haarverzorging. Zelf ben ik ook heel enthousiast geworden en heb besloten om de Revox B77 Bio oliën aan te schaffen en te kijken of het ook echt wat voor mijn haar kan betekenen. In dit artikel ga ik je wat meer vertellen over deze bio oliën en natuurlijk ga ik ook mijn ervaring met jullie delen!  

Revox BIO Argan Oil 100% Pure  
Revox BIO Argan Oil 100% Pure  

Revox BIO Argan Oil 100% Pure  

We beginnen met de Revox Arganolie. Arganolie is een niet-vette, snel absorberende olie, die het natuurlijke vocht van de huid beschermt. Dit product kan direct worden gebruikt op het gezicht, lichaam en haar. Arganolie wordt meestal gebruikt als vochtinbrenger om de huid te hydrateren, te voeden en te kalmeren. Het helpt de huid te verzachten en het verbetert de elasticiteit. Breng 3 tot 4 druppels aan op je vingers en masseer zachtjes in je gezicht, hals, lichaam of haar. 

Revox BIO Castor Oil 100% Pure  
Revox BIO Castor Oil 100% Pure  

Revox BIO Castor Oil 100% Pure  

Castorolie is voedend en reinigend, en het kan gebruikt worden voor het lichaam, gezicht en haar. Wat betreft het gebruik verschilt het per gebied. Voor het haar: 1 tot 2 keer per week enkele druppels olie inmasseren op de hoofdhuid en langs de lengte van het haar. Laat minimaal een uur intrekken. Voor de huid: Masseer een paar druppels olie in de schone gezichtshuid voor een hydraterend en verzachtend effect. 

Revox BIO Avocado Oil 100% Pure 
Revox BIO Avocado Oil 100% Pure 

Revox BIO Avocado Oil 100% Pure 

Avocado-olie zit vol met voedingsstoffen zoals aminozuren en vitamine C, D, E en A, die essentieel zijn voor een gezond uitziend haar en huid. Avocado-olie helpt de vorming van een droge huid, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en zo de natuurlijke glans van de huid te versterken. 3 tot 4 druppels aanbrengen op je vingers en masseer zachtjes in je gezicht, hals, lichaam of haar. 

De Oliën komen in een pompfles van 30 ml en zijn geschikt voor alle huidtypes.  

Mijn ervaring 

Nu komen we naar mijn ervaring met deze Revox bio oliën. Zoals je hierboven kunt lezen, zijn deze oliën niet alleen geschikt voor je haar, maar ook voor het lichaam en het gezicht. Nou moet ik zeggen dat ik ze alleen als haaroliën heb uitgeprobeerd. Dus ik heb ze niet op mijn lichaam of gezicht getest, alleen op mijn haar. Ik heb ze denk ik 3-4 keer gebruikt en daarna ben ik ermee gestopt. Dat komt omdat ik merkte dat ik helaas haaruitval van krijg. Dit is trouwens niet de eerste keer dat ik haaroliën gebruik, in het verleden heb ik ook verschillende soorten haaroliën uitgeprobeerd en helaas had ik te maken met hetzelfde probleem, namelijk haaruitval. Dit keer dacht ik, ik ga weer eens effe een poging wagen en haaroliën gebruiken maar helaas geen goede ervaring mee gehad. Ik zie trouwens wel dat heel veel mensen zweren bij haaroliën. Dus het verschilt per persoon.

Lees ook: 5x de beste haarproducten tegen haaruitval