Revolution Reloaded Eyeshadow Palette

Eén van mijn favoriete beauty merken is de Revolution Beauty. Van dit merk heb ik verschillende make-up en beautyproducten uitgeprobeerd en één daarvan is het Revolution Reloaded Eyeshadow Palette. Dit palette gebruik ik al jarenlang en in dit artikel ga ik mijn ervaring met dit Revolution oogschaduw palette met jullie delen. Benieuwd? Laten we snel beginnen!

Revolution Reloaded Eyeshadow Palette
Revolution Reloaded oogschaduw Palet

Revolution Reloaded Eyeshadow Palette

De collectie Makeup Revolution Re-loaded Paletten bestaat uit verschillende varianten. Zo heb je bijvoorbeeld de paletten Velvet Rose, Affection, Hypnotic, Iconic 2.0, Iconic 3.0, Fundamental, Lustre Lights Warm, Provocative, Seduction, Newtrals 2, Passion for Colour, Basic Mattes, Deep Dive, Euphoria, Smoky Newtrals en Red Alert.

Het Revolution Reloaded Affection Eyeshadow Palette bevat vijftien intense, zachte en makkelijk te blenden oogschaduwkleuren. Met de warme mix van gouden en krachtige bordeauxrode tinten en een glinsterend gitzwart creëer je een mooie ooglook. Het is een eenvoudig te mengen palet met hoog pigmentgehalte. Om het pigment nog intenser te maken, kan je je make-upkwasten eerst sprayen met Revolution Hyaluronic Fixing Spray.

Het Velvet Rose Palet is best wel populair, maar ik heb zelf voor het Revolution Reloaded Affection Eyeshadow Palet gekozen. Waarom? Omdat ik de kleuren van Affection palette prachtig vind!

Revolution Reloaded Eyeshadow Palette
Revolution Reloaded oogschaduw Palet

Mijn ervaring

Het merk Revolution Beauty ken ik al jarenlang en ik heb al verschillende producten van dit merk uitgeprobeerd. Zo heb ik bijvoorbeeld de Revolution Skincare Niacinamide + Zinc Serum uitgeprobeerd. Het Revolution Reloaded oogschaduw Palette heb ik ook al een tijd, en ik gebruik het echt regelmatig omdat het één van mijn favoriete oogschaduw paletten is! ik vind de kleuren echt geweldig, je kan er verschillende ooglooks meemaken. Daarnaast zijn de kleuren goed gepigmenteerd en ze kunnen heel makkelijk met elkaar gecombineerd worden. Het Affection Palette kan je meestal gebruiken als je een feestelijke of andere speciale gelegenheid hebt. De collectie Makeup Revolution Re-loaded Paletten bestaat uit verschillende varianten, zo kan je kijken welke palette het beste bij jou past!

Verkrijgbaarheid

Het Revolution Reloaded Affection oogschaduw Palette is verkrijgbaar bij Notino.nl en het kost €6,40 euro.

Wat is jouw favoriete oogschaduw palette?