Vichy Dercos Aminexil Energy Shampoo 400ml

Wat mij echt al jarenlang irriteert, is haaruitval. We weten natuurlijk wel dat het normaal is om zo’n 50-120 haren per dag te verliezen. Maar per dag verlies ik helaas meer dan dat! Door de jaren heen heb ik ontzettend veel haarproducten gebruikt om haaruitval te verminderen. Sommige producten hebben wel effect gehad, andere producten weer niet. Eén van de haarproducten die ik heb uitgeprobeerd om haaruitval te verminderen, is de Vichy Dercos Aminexil Energie Shampoo en in dit artikel lees je hier wat meer over!

Vichy Dercos Aminexil Energy Shampoo 400ml
Vichy Dercos Aminexil Energy Shampoo

Vichy Dercos Aminexil Energie Shampoo

De Decros Aminexil shampoo van het merk Vichy wordt bij haaruitval en futloos haar gebruikt. Deze energie shampoo is voor sterker en krachtiger haar vanaf de haaraanzet tot de punt. Met het toonaangevende ingrediënt tegen haaruitval, Aminexil, dat de verankering van het haar verbetert. Een vloeibare textuur met fris parfum, het is hypoallergeen geparfumeerd. Het is geschikt voor de gevoelige huid en daarnaast is het getest onder dermatologisch toezicht. Het is niet alleen voor vrouwen bedoeld, mannen kunnen het ook gebruiken.

Hoe te gebruiken

De Vichy Dercos kan je aanbrengen op nat haar, inmasseren en vervolgens uitspoelen. Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik.

Vichy Dercos Aminexil Energy Shampoo 400ml
Vichy Dercos Aminexil Energy Shampoo

Mijn ervaring

Dit product heb ik een aantal maanden geleden aangeschaft en uitgeprobeerd. Hiervoor heb ik ontzettend veel haarproducten getest tegen haaruitval maar bijna niks hielp. Ik had even op internet gezocht naar een goede shampoo tegen haaruitval en ik kwam dus uit bij de Vichy Dercos Aminexil Energie Shampoo. Na maandenlang gebruik kan ik je vertellen dat dit product wel echt effect heeft! haaruitval is veel minder, het geeft gelukkig geen irritatie aan mijn hoofdhuid en de geur is prettig. Het reinigt mijn hoofdhuid en bovendien is het pompje gemakkelijk in gebruik. Omdat ik deze shampoo zo fijn vind, gebruik ik het nog steeds! Kortom, dit product raad ik zeker aan!

Verkrijgbaarheid

De Vichy Dercos Aminexil Energie Shampoo is te koop bij 24pharma.nl en het kost €13,26 (Inhoud 400ml).

Lees ook: Wat is een Jade Roller? En werkt het?