revolution skincare serum

Als er een verzorgingsproduct is wat niet in mijn skincare routine mag ontbreken, dan is het wel gezichtsserum! Ik heb daardoor ook veel verschillende serums uitgeprobeerd van verschillende beautymerken. De Revolution Skincare Niacinamide 10% + Zinc 1% serum was één daarvan. Een tijd geleden heb ik dit serum uitgeprobeerd en in dit artikel ga ik je daar wat meer over vertellen. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

Revolution Skincare Niacinamide 10% + Zinc 1% serum 
Revolution Skincare Niacinamide 10% + Zinc 1% serum 

Revolution Skincare Niacinamide 10% + Zinc 1% serum 

Het serum is bedoeld voor grove poriën en is ideaal voor de dagelijkse verzorging van een vette huid met neiging tot imperfecties welke het doeltreffend onderdrukt. Het kalmeert en reinigt de huid, minimaliseert de zichtbaarheid van grove poriën, vermindert acne, reguleert de talgproductie en het voorkomt beschadiging van de huid. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als primer onder je make-up.  

Gebruik 

Je kan het ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen. Breng enkele druppels aan op een droge, schone huid en masseer zacht in. Goed schudden voor gebruik. 

Actieve ingrediënten 
  • 10% niacinamide, dit ingrediënt elimineert imperfecties van de huid.  
  • 1% zink, het heeft een kalmerende werking 
  • Het product is vrij van parfum, gluten en alcohol en het is vegan.  
Revolution Skincare Niacinamide 10% + Zinc 1% serum 
Revolution Skincare Niacinamide 10% + Zinc 1% serum 

Mijn ervaring

Als we naar de eigenschappen van het product kijken, dan zien we dat dit serum veel belooft. Ik heb dit product een aantal keer gebruikt en meteen gemerkt dat ik wat puistjes erbij heb gekregen. Dat was voor mij de reden om er meteen mee te stoppen. Dus..helaas heeft dit serum niet echt gewerkt voor mijn acnegevoelige huid met grove poriën. Op internet zie ik wel veel positieve reviews! Omdat het voor mijn huid niet heeft gewerkt, betekent niet dat het voor jou ook niet zal werken. Om er achter te komen of het product wat voor jou is, is het belangrijk om het uit te proberen.  

Verkrijgbaarheid 

Heb jij weleens een product van Revolution Skincare uitgeprobeerd?

Lees ook: Vichy Minéral 89 Booster Review