lady million dames parfum

Vandaag ga ik het hebben over my all time favorite geurtje, namelijk de Paco Rabanne Lady Million dames parfum Eau My Gold! Al jaren ben ik fan van Paco Rabanne Lady Million geurtjes en de Eau my gold variant gebruik ik ook al sinds 2016. Vandaag ga ik je daar wat meer over vertellen. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold 50 ml – Eau de Toilette 

Lady Million Eau My Gold! van Paco Rabanne is een Eau de Toilette bloemig fruitige dames parfum. Het is een vernieuwde variant op de bekende Lady Million dames parfum uit 2010 en het werd uitgebracht in 2014. De Parfumeur achter dit parfum is Anne Flipo. De topnoten zijn Mango, Neroli (Oranjebloesem), Grapefruit, Mandarijn en Bergamot. De hartnoten zijn Oranjebloesem en Viooltje, en de basisnoten zijn Muskus, Ceder, Sandelhout en Amber. 

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

Mijn ervaring 

Zoals ik hierboven al vertelde is dit al jaren mijn favoriete parfum. Ik ben sowieso fan van bijna alle Paco Rabanne geurtjes maar dit parfum is one of the best! de Lady Million dames parfum ruikt ontzettend lekker en het blijft heel lang zitten. Iedere keer als ik dit geurtje op heb, krijg ik veel complimenten! Wat ook leuk is aan dit parfum is de flacon, zo mooi goud! Ik moet zeggen dat ik het niet dagelijks gebruik omdat ik het ietsjes zwaar vind, meestal gebruik ik het in de avond. Zoals je hierboven op de foto kunt zien, is het geurtje al op, tijd om het opnieuw aan te schaffen, haha!

Verkrijgbaarheid 

Paco Rabanne Lady Million EAU MY GOLD Eau de toilette is verkrijgbaar via Bol.com en het kost ongeveer 75 euro (50 ml).  

Lees ook: