NYX Matte Finish Setting Spray

Draag je vaak make-up en wil je dat jouw make-up lang mooi blijft zitten en niet vervaagt? Dan is het belangrijk om een setting spray te gebruiken nadat je je make-up hebt aangebracht. Wat je ook kan doen is setting spray aanbrengen voordat je je make-up aanbrengt, dat zorgt ervoor dat je huid wordt voorbereid op make-up. En zo kan je bijvoorbeeld je foundation makkelijker aanbrengen. Een setting spray wat ik al een tijd gebruik, is de NYX Matte Finish Setting Spray. In dit artikel ga ik je hier wat meer over vertellen! 

NYX Matte Finish Setting Spray
NYX Matte Finish fixing Spray

NYX Matte Finish Setting Spray 

De NYX Professional Makeup Setting Spray heeft een heel aangename, lichte textuur en heeft een licht matte finish. Deze fixing spray laat je gezicht niet glanzen. Het zorgt ervoor dat je make-up lang standhoudt met een prachtige matte finish zonder glans. Het wordt gebruikt voor fixatie van make-up gedurende meerdere uren en het zorgt dat je make-up er perfect uitziet. Verder voorkomt deze NYX setting spray het vervagen en verbleken van je make-up.  

Hoe te gebruiken 

Het is belangrijk om de NYX fixeer spray goed te schudden voor gebruik. Spuit de NYX Professional Makeup Setting Spray Matte finish van op 10 à 15 cm op je gezicht en laat het opdrogen. Vermijd rechtstreeks contact met de ogen. Gebruik voor maximaal effect tussen de verschillende lagen make-up. 

NYX Matte Finish Setting Spray
NYX Matte Finish fixing Spray 

Mijn ervaring 

Al een aantal jaar is deze NYX Matte Finish Setting Spray één van mijn favoriete fixing sprays. Ik kan je vertellen dat het de beste setting spray is die ik ooit heb uitgeprobeerd. Daarnaast is het ook betaalbaar en de kwaliteit is top! Het is een langhoudend setting spray en het zorgt ervoor dat mijn make-up voor een aantal uur mooi en perfect blijft zitten. Kortom, dit product raad ik zeker aan! 

Verkrijgbaarheid 

NYX Matte Finish Setting Spray is verkrijgbaar bij Notino.nl en het kost €7,40 (Inhoud 60 ml). NYX Professional Makeup heeft nog een aantal andere soorten setting sprays:  

Gebruik jij weleens een setting spray?

Lees ook: Wat is een Jade Roller? En werkt het?