Mielle Rosemary Mint Oil

Vandaag ga ik het hebben over de welbekende Mielle Rosemary Mint Oil. Als je gebruik maakt van Sociale media, dan heb je dit product vast weleens voorbij zien komen. Omdat het zo een trendy en gewild product is geworden, is het ook vaak uitverkocht waardoor je dan even moet wachten totdat je het kan aanschaffen. De Mielle rozemarijn haarolie is een populair product wat schijnbaar droog, beschadigd en broos haar zou voeden. Daarnaast kalmeert het ook de hoofdhuid, en dat komt omdat het product 30 soorten voedingsstoffen bevat. Toen ik al die voordelen las, ben ik best wel benieuwd geworden naar de werking van Mielle rozemarijn munt haarolie en ik heb het zelf ook uitgeprobeerd. In dit artikel lees je hier wat meer over. 

Mielle Rosemary Mint Oil

Mielle Rosemary Mint Oil 

De rozemarijn haarolie van Mielle is een voedingsrijke, intensieve formule die bedoeld is om je te helpen de haarproblemen aan te pakken. Dit product is zorgvuldig samengesteld met 30 soorten voedingsstoffen, Biotine (B8) en natuurlijke oliën rijk aan provitamines. Olie en extracten van o.a. Rozemarijn, Jojoba, Castor, Pepermunt, Saffloer, Teunisbloem, Patchouli en Brandnetel maken deze olie effectief.  

Het voedt droog, beschadigd en broos haar en het kalmeert de hoofdhuid. Daarnaast maakt de Mielle rozemarijn haarolie de gespleten haarpunten glad, glanzend en beter beheersbaar. Het is niet zwaar en het verbetert de gezondheid van de hoofdhuid. 

Gebruik 

Breng een kleine hoeveelheid aan op de hoofdhuid en kam door tot aan de punten. Het is geschikt voor dagelijks gebruik indien nodig. Aan de dop zit een handige pipet bevestigd, zodat je precies kunt doseren. Het is perfect bij de CG Methode (Curly Girl Methode), vlechten, weaves en naturals.  

Hoofdhuidbehandeling: Verdeel het haar in 4 delen, waardoor de hoofdhuid bloot komt te liggen. Breng een kleine hoeveelheid olie aan op de hoofdhuid, masseer de olie in met de vingers en kam door tot aan de haarpunten. Laat het inwerken en style zoals gewenst. 

Haar: Gebruik zo vaak als nodig en niet afspoelen. 

Leave-In/ Sealing: Breng 1 of 2 pompjes aan, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar, op gewassen handdoekdroog haar. Verdeel gelijkmatig. Niet spoelen. 

Als Pre-Shampoo behandeling: Neem 1 of 2 pompjes en masseer zachtjes in de hoofdhuid en verdeel over het droge haar. Laat het ongeveer 15 min intrekken, je kan er ook een nacht mee slapen. Spoel het grondig met lauw water en was het haar. 

Mielle Rosemary Mint Oil

Mijn ervaring 

Omdat de Mielle Rosemary Mint Oil zo een populair product is en veel voordelen heeft, heb ik het ook uitgeprobeerd. Nou is het zo dat mijn hoofdhuid niet altijd vrolijk wordt van haaroliën. In het verleden heb ik veel verschillende soorten haaroliën uitgeprobeerd, en bijna allemaal geen succes helaas. Ik kreeg te maken met haaruitval.  

Toch heb ik de Mielle rozemarijn haarolie de kans gegeven in de hoop dat het voor mij ook een wondermiddel zou zijn, maar helaas kan ik je mededelen dat ik bij deze rozemarijn haarolie ook last kreeg van haaruitval. Jammer, voor mij heeft het dus niet gewerkt. Ook wordt er aangegeven dat deze rozemarijn haarolie niet te zwaar is, maar ik vind het wel zwaar. En nogmaals, het kan aan mijn hoofdhuid liggen. Want als ik op het internet kijk, dan zie ik best wel veel positieve reviews en ik ken ook mensen in mijn omgeving die het gebruikt hebben en het helemaal geweldig vinden! En zo zie je maar, wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander.  

Mielle Rosemary Mint Oil

Verkrijgbaarheid 

Mielle Rosemary Mint Oil is verkrijgbaar bij bol.com voor ongeveer €12,95. Het is ook verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos. 

Lees ook: Wat is een Jade Roller? En werkt het?

Heb jij de Mielle Rosemary Mint Oil al uitgeprobeerd?