maybelline mascara

Vandaag ga ik het hebben over de welbekende Maybelline mascara ‘The Colossal’. Al jarenlang gebruik ik de Maybelline mascara’s en ik ben er nog steeds ontzettend tevreden over! Ik heb verschillende soorten mascara’s van het beautymerk Maybelline uitgeprobeerd maar deze blijft toch echt mijn go-to mascara! In dit artikel lees je hier wat meer over. 

Maybelline New York Volum' Express The Colossal Glam Black Mascara
Maybelline New York Volum’ Express The Colossal Mascara

Maybelline New York Volum’ Express The Colossal Glam Black Mascara 

Deze mascara is op waterbasis, het geeft direct kolossaal volume voor een intense oogopslag. De mascaraborstel omhult in één beweging al je wimpers met een laagje mascara. De formule is verrijkt met collageen voor een maximaal volume effect. Deze volumemascara is geschikt voor gevoelige ogen. 

Maybelline The Colossal Smoky Eyes Mascara 
Maybelline The Colossal Smoky Eyes Mascara 

Maybelline The Colossal Smoky Eyes Mascara 

Wimpers vol volume en een mysterieus smokey eye effect creëer je in één beweging met de Maybelline The Colossal Smoky Eyes Mascara, het is favoriet bij veel beautyliefhebbers. De rijke, met collageen verrijkte, formule en het grote borsteltje in kogelvorm zorgen voor intens zwart volume, zonder te klonteren. Het handige borsteltje pakt zelfs de kleinste wimperhaartjes mee tijdens het aanbrengen en zorgt voor perfect gescheiden wimpers. De opvallende, gele huls is handig in je toilettas, want zo hoef je nooit lang te zoeken naar jouw favoriete mascara! De mascara is veilig voor gevoelige ogen. 

Gebruik 

Beweeg het borsteltje over de wimpers van wimperaanzet tot punt om de wimpers voller te maken en volume te verkrijgen. Niet laten drogen tussen het aanbrengen van de laagjes. 

Maybelline The Colossal mascara
Verschillende soorten Maybelline The Colossal mascara’s

Mijn ervaring 

Zoals je hierboven op de eerste foto kunt zien, heb ik 3 verschillende soorten ‘The Colossal’ mascara’s. Ik heb bijna alle soorten Maybelline Mascara’s uitgeprobeerd, maar deze 3 soorten zijn mijn go-to mascara’s en ik gebruik ze echt al jaren. Wat ik fijn vind aan de Maybelline mascara is dat het veel volume geeft zonder klontjes, dus het doet wat het belooft. Je hebt ook de Waterproof versie wat niet snel uitloopt. Daarnaast is deze mascara makkelijk te verwijderen met een (oog) make-up remover.  

Verkrijgbaarheid

De Maybelline mascara’s zijn verkrijgbaar via Bol.com. Het kost ongeveer15,98 euro per stuk.

Lees ook: Review: Revolution Skincare Niacinamide + Zinc Serum