Als ik een lipliner of een lipstick aanschaf, dan kijk ik altijd of het langhoudend is. Dat is natuurlijk belangrijk zodat ik het niet om de zoveel uur bijwerk. Een tijdje geleden heb ik de SuperStay Matte Ink Lipsticks van het merk Maybelline aangeschaft om het uit te proberen. Ik heb het in twee kleuren aangeschaft, 125 Inspirer (roze) en 130 Self-starter (nude). In dit artikel ga ik je daar wat meer over vertellen. Benieuwd? Blijf dan gezellig meelezen! 

De Maybelline Matte Ink 130 Self-Starter Lipstick
De Maybelline Matte Ink 130 Self-Starter Lipstick

Maybelline New York SuperStay Matte Ink 

De Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lipstick is een langhoudende lippenstift met een trendy, ultramatte finish die tot 16 uur blijft zitten, waardoor je de hele dag geniet van perfect matte lippen. Het is een liquid lipstick met sterk gepigmenteerde kleurformule voor een intens mat kleurresultaat. Het is voorzien van een puntige applicator voor een precieze en gemakkelijke applicatie.  

Maybelline New York SuperStay Matte Ink

Gebruik 

Stap 1: breng de matte Maybelline lipstick aan op het midden van je bovenlip en volg de contouren van je mond naar beneden. 
Stap 2: laat de matte lipstick over je onderlip glijden om je onderlip in te kleuren. Kleur eventueel net iets buiten de natuurlijke liplijn om je lippen groter te laten lijken. Zo laat je de Maybelline SuperStay lipstick aansluiten bij jouw look van die dag. 

De Maybelline Matte Ink 125 Inspirer Lipstick
De Maybelline Matte Ink 125 Inspirer Lipstick

Mijn ervaring 

De Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lipsticks heb ik al een aantal keer gebruikt en ik vind het wel oké. Het blijft inderdaad erg lang goed zitten. Wat fijn is aan de lipstick is dat het niet vervaagt en het veegt ook niet af. De kleuren zijn ook ontzettend mooi en de matte finish is perfect! Er is wel 1 minpunt, de lipsticks zijn helaas wel wat plakkerig vind ik. Maar over het algemeen zijn het wel fijne lipsticks. 

Verkrijgbaarheid 

De Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lipstick is in 14 verschillende kleuren verkrijgbaar via Plein.nl en het kost 14,99 euro (inhoud 5 ml), momenteel is het 1+1 gratis!

Lees ook: Mijn MAC Cosmetics Lipstick collectie