Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer

Vandaag ga ik het hebben over de meest populaire concealer, namelijk de Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer. Als je de beautytrends volgt en als je actief bent op social media, dan heb je deze concealer vast wel voorbij zien komen! Al een aantal maanden gebruik ik deze populaire concealer en het leek mij leuk om een review erover te schrijven. Ben je benieuwd naar mijn ervaring met dit product? Blijf dan nog even gezellig meelezen! 

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer
Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer 

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer

De Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Concealer is een zachte, crèmige textuur die direct oneffenheden, donkere kringen en wallen bedekt. Het is een zeer goed dekkende concealer met hydraterende gojibesextract en haloxyl. Gojibesextract hydrateert de huid rondom je ogen en gaat daarmee fijne lijntjes tegen. En haloxyl neutraliseert donkere kringen onder je ogen. Deze concealer kan je voor meerdere dingen gebruiken, conceal, shape of gebruik voor je hele gezicht. De concealer is voorzien van een ingebouwde applicatiespons voor een ultra gemakkelijke applicatie. De concealer kan je op een schone huid gebruiken, maar je kan het ook over een product aanbrengen, bijvoorbeeld over je foundation, bb cream of cc cream. 

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer
Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer 

De beste concealer 

De Maybelline Instant Anti Age Eraser is de Maybelline concealer waar elke beautylover bij zweert. Op internet zijn er ook heel veel positieve reviews over dit product! Met de zeer dekkende concealer is het gemakkelijk om donkere kringen en wallen zichtbaar weg te werken. Verschillende fans zien deze concealer met spons als de beste concealer van Maybelline door de veelzijdige en gemakkelijke toepassing.

Mijn ervaring 

Een aantal maanden geleden heb ik deze populaire concealer aangeschaft omdat ik veel positieve reviews erover las. Ik was ontzettend benieuwd naar de werking van dit product, vooral omdat het zo populair is en het schijnt ook de beste concealer te zijn! Maar…is dat zo? Ja zeker!! Nadat ik het zelf heb uitgeprobeerd, kan ik je vertellen dat dit de beste concealer is die ik tot nu toe heb gebruikt! het heeft een full coverage en het maakt mijn huid mooi egaal! Deze goede concealer gebruik ik ook om vlekjes en acne op mijn gezicht te bedekken en het werkt perfect. Wat ik ook erg fijn vind aan deze concealer is de ingebouwde applicatiespons, daardoor kan je heel makkelijk de concealer aanbrengen. Ben erg blij mee en ik zal ik het zeker blijven gebruiken!

Verkrijgbaarheid

De Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer is verkrijgbaar bij de Douglas. Momenteel is er 25% korting en het kost €10,49.

Heb jij de Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer al uitgeprobeerd?

Lees ook: Wat is een Jade Roller? En werkt het?