Zoals jullie inmiddels wel weten is Louis Widmer één van mijn favoriete merken! Dagelijks gebruik ik verschillende producten van dit merk en ik ben er ontzettend tevreden over! Een tijdje geleden heb ik deze fijne Louis Widmer for youthful moments verzorgingsproducten ontvangen. Ik heb ze voor een aantal weken getest en in dit artikel ga ik je daar wat meer over vertellen. Benieuwd? laten we snel beginnen!

Louis Widmer For Youthful Moments verzorgingsproducten

Het merk Louis Widmer heeft drie nieuwe verzorgingsproducten ontwikkeld om de huid er zo lang mogelijk jong te laten uitzien: twee verzorgingsproducten voor overdag en één voor ’s nachts. De producten zijn bedoeld voor gemengde, normale en jonge huid. Ze matchen op verschillende vlakken van wat je huid nodig heeft. Hooggedoseerde ingrediënten, zoals het biostimulatorencomplex, Evermat®, Gatuline® Radiance en Algaktiv® staan garant voor een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie. De producten zijn vegan, 100 % vrij van vaste microplastics, PEG-emulgatoren, siliconen, alcohol, klassieke conserveringsmiddelen, kleurstoffen, allergenen en minerale oliën. Ze hydrateren de huid intensief, zijn mild voor de huid en hebben een aangenaam lichte textuur die snel in de huid dringt.

Louis Widmer Moisturising Cream UV 20 no thirst today

Louis Widmer Moisturising Cream UV 20 no thirst today

We beginnen met de dagcrème, het is licht geparfumeerd. Met beschermingsfactor 20, het beschermt tegen UV- en infraroodstralen en tegen blauw licht. Het versterkt het natuurlijk beschermingssysteem van de huid. Daarnaast verbetert deze dagcrème de huidstructuur, zorgt voor een gezonde glow en maakt de huid steviger.

Louis Widmer Mattifying Moisturiser picture perfect day

Louis Widmer Mattifying Moisturiser picture perfect day

Dit product is een matterende dagverzorging, het hydrateert intens en verzorgt en beschermt doeltreffend. Wat fijn is aan dit product is dat het de poriën en de huidstructuur verfijnt. En het vermindert het glimmen van de huid.

Louis Widmer Good Night Cream overnight booster

Louis Widmer Good Night Cream overnight booster

​Deze nachtcrème voedt tot diep in de huid, regenereert en revitaliseert de huid snel en het hydrateert intens. Daarnaast beschermt het de huid doeltreffend, vult rimpels op en versterkt de huid. De combinatie van hyaluronzuren in dit product geeft de huid een aangenaam gevoel.

Mijn ervaring

De Louis Widmer For Youthful Moments verzorgingsproducten heb ik voor een aantal weken getest en omdat ik tevreden ben over de producten, gebruik ik ze nog steeds iedere dag! Wat ik fijn vind aan de producten is dat ze best wel snel intrekken en laten geen witte waas achter. Omdat ik een vette huid heb, heb ik vaak snel last van een glimmende T-zone. Gelukkig doet de Mattifying Moisturiser picture perfect day wat het belooft, het vermindert het glimmen van de huid en daar ben ik ontzettend blij mee! wat ik ook merk, is dat de mattifying moisturiser de poriën vernauwt en dat is precies wat ik zoek in een product omdat ik grove poriën heb. ik ben zeer zeker tevreden met bovenstaande producten en de komende tijd zal ik ze blijven gebruiken!

Verkrijgbaarheid

De Louis Widmer For Youthful Moments verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar bij de Etos.

  • Moisturising Cream UV 20 50 ML – €19,50
  • Mattifying Moisturiser 50 ML – €17,50
  • Good Night Cream 50 ML – €22,90

Heb jij al een product van Louis Widmer uitgeprobeerd?

Lees ook: Revolution Skincare Niacinamide + Zinc Serum