L’Oréal Paris Infallible 24H Matte Foundation

Vandaag ga ik het hebben over de welbekende L’Oréal Infallible Matte Foundation. Een lange tijd geleden heb ik deze foundation aangeschaft. En omdat het één van mijn favoriete foundations is, heb ik besloten om een review erover te schrijven. Ben je op zoek naar een langhoudende matte foundation zonder maskereffect? En wil je weten of deze L’Oréal foundation wat voor jou is? Lees dan snel verder!

L’Oréal Paris Infallible 24H Matte Foundation
L’Oréal Paris Infallible 24H Matte Foundation

L’Oréal Infallible Matte Foundation 35ml – €9,95

De L’Oréal Infallible Matte Foundation is een 24 uur langhoudende matte foundation. Een vloeibare, niet-vette en fluweelzachte textuur voor een zachte en soepele huid. Het heeft een perfecte volle dekking, zonder af te geven, zonder maskereffect en zonder uitdrogen. Zo hoeft het de hele dag niet bijgewerkt te worden.  

L’Oréal Paris Infallible 24H Matte Foundation
L’Oréal Paris Infallible 24H

Wat ook fijn is aan dit product is dat het glans controleert! De technologie van de L’Oréal Infaillible Matte foundation absorbeert olie en glans wat zorgt voor een glansvrij resultaat gedurende de dag. En het weerstaat aan vochtigheid en transpiratie.  
Deze foundation is ontwikkeld voor de gecombineerde/ normale huid. Het is belangrijk om het goed te schudden voor gebruik. 

L’Oréal Paris Infallible 24H Matte Powder
L’Oréal Paris Infallible 24H Matte Powder

L’Oréal Infallible Matte Powder

Een L’Oréal product wat ik ook erg fijn vind, is de L’Oréal Infallible Matte Powder. Dit product heb ik ook een lange tijd geleden ( in 2018 geloof ik) ontdekt en tot op heden is het een favorietje. Het is een soepele, zachte textuur zonder maskereffect en streepvrij. Gaat glimmen van de huid tegen en zorgt dat de teint fris en stralend blijft. Het is volledig dekkend en waterproof!

Mijn ervaring

Ik heb het hierboven al een beetje verteld, maar de L’Oréal Infallible matte foundation en powder zijn echt al jaren mijn favoriete producten! Het blijft echt urenlang mooi en perfect zitten, geen streepjes of foutjes. Volle dekking, geen maskereffect en matte finish!

Heb jij al een product van het welbekende merk L’Oréal uitgeprobeerd?

Lees ook: Estée Lauder Double Wear Foundation Review