Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask

Een tijd geleden heb ik de Lee Stafford Hair Growth Scalp Scrub en het scalp serum uitgeprobeerd en gereviewd. Tegelijkertijd heb ik ook de Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask getest maar nog geen review erover geplaatst. Omdat ik goede ervaring heb met de producten van het merk Lee Stafford, leek het mij leuk om alsnog een review te plaatsen over dit haargroei haarmasker. Of mijn haar hierdoor ook echt gegroeid is, lees je in dit artikel. Dus.. laten we snel beginnen!

haargroei haarmasker
Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask is een haarmasker wat zorgt voor een kalme en gehydrateerde hoofdhuid. Het masker zorgt voor herstel van binnenuit, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. Het Pro-Growth™ complex voedt tot diep in de haarwortel, zodat deze beter wortelt in de hoofdhuid. De ingrediënten verminderen haaruitval en hydrateren de hoofdhuid.

Gebruik

Gebruik het masker één keer per week na elke wasbeurt tot het haar verbetert. Het merk Lee Stafford geeft aan dat jouw haar dan zal groeien tot jouw maximaal haalbare lengte.

Dit haarmasker kan je na het wassen gebruiken op handdoekdroog haar. Verdeel de gewenste hoeveelheid over je handpalmen. Masseer dit in het haar, van de wortels tot de punten en laat het 5 minuten intrekken. Daarna uitspoelen.

haargroei haarmasker

Mijn ervaring

De Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask heb ik destijds helemaal opgebruikt, dus ik heb het een aantal maanden getest. En zoals alle andere producten van Lee Stafford heb ik ook dit product met plezier en vol tevredenheid gebruikt! waarom? omdat ik na een aantal keer gebruik duidelijk resultaten zag! Ik heb pluizig, droog, krullend haar en hierdoor heb ik echt moeite met de juiste haarproducten vinden. Maar dit product heeft mijn haarproblemen zo goed als opgelost! Na het gebruik merkte ik dat mijn haar zacht aanvoelde en het zag er een stuk gezonder en minder droog uit! Wat betreft haargroei heb ik om eerlijk te zijn niks van gemerkt. Misschien omdat ik krullend haar heb, weet ik niet. Maar dat is natuurlijk een persoonlijk dingetje. Dat mijn haar door dit haarmasker niet sneller is gegroeid betekent niet dat het voor jou ook niet gaat werken. Als ik naar alle andere voordelen kijk van dit product, dan is het zeker een aanrader!

Verkrijgbaarheid

De Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask 200 ml is verkrijgbaar bij de Douglas en momenteel kost het 13,25 euro.

Lees ook: Vichy Minéral 89 Booster Review