hyaluronzuur serum

Een tijdje geleden heb ik de La Roche-Posay Effaclar huidproducten aangeschaft en uitgeprobeerd. Mocht je benieuwd zijn naar mijn ervaring met die huidproducten, lees dan hier de review -> La Roche-Posay Effaclar. Om het plaatje compleet te maken, heb ik samen met de Effaclar huidproducten La Roche-Posay Hyalu B5 hyaluronzuur serum aangeschaft en natuurlijk ook uitgeprobeerd. In dit artikel lees je daar wat meer over.  

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 

Hyalu B5 Serum van het merk La Roche-Posay helpt de huid met het direct herstellen van veerkracht, soepelheid en geeft een gezonde frisse uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes zijn verminderd. De huid lijkt meer volume te hebben. Eén van de belangrijkste voordelen van dit serum is dat het twee soorten hyaluronzuur bevat, vitamine B5 en madecassoside om de huid meer volume te geven en te helpen herstellen door de vochtbarrière van de huid aan te vullen en de huidvernieuwing te activeren. Hyaluronzuur vermindert rimpels, geeft de huid volume en vergroot de elasticiteit en het volume van de huid. Dit serum kan je ’s ochtends en ’s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen. 

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum hyaluronzuur

Toen ik online op zoek was naar een serum, kwam ik het La Roche-Posay Hyalu B5 serum tegen. Wat mij opviel is dat dit product best wel populair is. En als ik naar de reviews op het internet kijk, dan zie ik dat de meeste mensen die het product aangeschaft hebben, best wel tevreden over zijn. Door al die positieve reviews op het internet was mijn keuze al snel gemaakt, ik heb dus besloten om het aan te schaffen en uit te proberen om te kijken wat het voor mijn huid zou kunnen betekenen.  

Mijn ervaring

Dit serum heb ik een aantal keer gebruikt samen met de Effaclar huidproducten van het merk La Roche-Posay. Wat ik na ongeveer een week gebruik heb gemerkt, is dat dit serum mijn huid hydrateert en voedt. Mijn huid ziet er daarnaast veel beter uit en het straalt! Zoals je misschien al gelezen hebt in de uitgebreide review van de Effalcar huidproducten, heb ik bij het gebruik van die producten last van branderig gevoel gehad en daarom ben ik gestopt met het gebruik. Bij dit serum had ik dat gelukkig niet en ik ben zeer zeker tevreden over dit geweldig product! 

Verkrijgbaarheid 

La Roche-Posay Hyalu B5 Anti-Aging Serum Met Hyaluronzuur is verkrijgbaar via Pharmamarket.nl . Momenteel is het in de aanbieding en het kost €27,21 (30 ml).