Kruidvat Lash & Glue Black Liner

Alhoewel ik van mezelf best wel lange wimpers heb, toch vind ik het soms leuk om nepwimpers te dragen. Wat ik minder fijn vind aan nepwimpers is het aanbrengen van wimperlijm. Het is echt enorm veel gedoe en het vergt ook veel tijd vind ik. Daarom ben ik zo blij dat er tegenwoordig een 2 in 1 eyeliner bestaat, eyeliner en wimperlijm in 1, ideaal!

Een tijdje geleden heb ik de W7 flick & grip adhesive eyeliner pen uitgeprobeerd en die vond ik wel fijn. Alleen omdat het zo snel uitgedroogd is, heb ik besloten om de Lash & Glue Black Liner van Kruidvat ook even uit te proberen. In dit artikel ga je daar wat meer over vertellen.  

kruidvat eyeliner wimperlijm

Kruidvat Lash & Glue Black Liner 

De Kruidvat Lash & Glue Black Liner is een wimperlijm en eyelinerpen in één. De zwarte long-lasting eyeliner met wimperlijm is waterproof, sneldrogend en geschikt voor het plakken van alle nepwimpers. Deze eyelinerpen maakt het gemakkelijk om nepwimpers aan te brengen en strakke lijnen te creëren.  

Gebruik 

Het is belangrijk om de Kruidvat eyeliner en wimperlijm goed te schudden voor gebruik. Breng een dikke lijn Kruidvat Lash & Glue Liner aan net boven je natuurlijke wimperlijn, net als gewone eyeliner. Breng direct de nepwimper aan en druk deze zachtjes aan. Herhaal dit op je andere ooglid. Op de achterkant van de verpakking staat er ook precies hoe het gebruikt kan worden (zie foto hieronder).

kruidvat eyeliner wimperlijm

Mijn ervaring 

De Kruidvat eyeliner en wimperlijm heb ik al een aantal keer gebruikt en ik ben er best wel blij mee moet ik zeggen! Wat ik fijn vind aan de Kruidvat Lash & Glue Black Liner is dat het tot nu toe het goed doet en het is gelukkig (nog) niet uitgedroogd, fingers crossed. Daarnaast plakt het echt goed, nepwimpers blijven de hele dag lekker goed zitten! De kleur is ook intens zwart, toppie! En niet te vergeten, de eyeliner is ook nog eens betaalbaar. Conclusie, Ik zal het zeer zeker blijven gebruiken!  

Verkrijgbaarheid 

De Kruidvat Lash & Glue Black Liner is te koop bij de Kruidvat en het kost 5,99 euro (inhoud 1 ml) 

Lees ook: W7 flick & grip adhesive eyeliner pen Review