gucci bloom

In mijn beautykast heb ik echt veel parfum samples liggen. Laatst kwam ik de Gucci Bloom Eau de Parfum Spray tegen en ik vond het wel leuk om het te testen en mijn ervaring met jullie te delen. Wil je weten wat ik van dit geurtje vind? Blijf dan gezellig meelezen!   

Gucci Bloom Eau de Parfum Spray 

Ik zal om te beginnen even wat meer vertellen over dit geurtje. Gucci Bloom werd uitgebracht in 2017, het is een Bloemige geur voor dames. De Parfumeur achter dit parfum is Alberto Morillas.  

  • Topnoot is Jasmijn 
  • Hartnoot is Tuberoos (Nachthyacint) 
  • Basisnoot is Chinese Osmanthus. 

Geurnoten van natuurlijke tuberoos en jasmijnblad laten een onverwacht rijk parfum van witte bloemen achter op de huid. Chinese kamperfoelie, een plant die van kleur wijzigt wanneer hij tot bloei komt, zorgt voor een poederachtig bloemenparfum 

Gucci Bloom Eau de Parfum Spray

Mijn mening 

Zoals ik hierboven al vertelde, heb ik een parfum sample van dit geurtje. Het is een frisse bloemige geur voor dames. Het blijft lekker lang hangen en het ruikt ook lekker. Maar dit geurtje zou ik eerlijk gezegd niet zo snel opdoen, nogmaals het is wel een lekkere geur, maar het is niet echt mijn ding. Als ik de geur een cijfer zou moeten geven, dan zou ik het een zeven geven. 

Verkrijgbaarheid 

Gucci Bloom Eau de Parfum Spray is te koop bij de Douglas, momenteel is er korting en voor 50 ml betaal je € 74,95. Je kan ook kiezen uit 30 ml (€ 56,80 ) en 100 ml (€ 103,20). 

Mocht je meer parfum reviews willen lezen, hieronder heb ik een aantal linkjes gedeeld van uitgebreide reviews die je ook kan doornemen. Veel leesplezier! 😊