freeman gezichtsmasker

Als je het mij vraagt wat mijn favoriete skincare product is, dan zal mijn antwoord ongetwijfeld gezichtsmasker zijn! En één van mijn favoriete merken is Freeman. Van dit merk heb ik best wel veel gezichtsmaskers uitgeprobeerd, al jarenlang gebruik ik hun producten en ik ben er ontzettend tevreden over! Daarnaast zijn de producten ook nog eens betaalbaar! Vandaag ga ik het hebben over een aantal Freeman gezichtsmaskers, mocht je hiernaar benieuwd zijn, blijf dan gezellig meelezen! 

Freeman Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal Gezichtsmasker

Freeman Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal Gezichtsmasker 175ml – €11,90 

Ik begin meteen met mijn favoriete gezichtsmasker, Freeman Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal Gezichtsmasker zuivert je poriën en het is bedoeld voor de normale tot vette huid. Daarnaast verwijdert het onzuiverheden en overtollig vet. Je huid voelt weer schoon en zacht aan. 
Breng het masker aan op je gezicht en je hals. Vermijd contact met je ogen. Laat het masker 5 tot 10 minuten opdrogen en spoel je gezicht vervolgens af met warm water. 

Freeman Charcoal & Black Sugar Facial Polishing Mask Gezichtsmasker

Freeman Charcoal & Black Sugar Facial Polishing Mask Gezichtsmasker 175ml – €5,00

Freeman Charcoal & Black Sugar Facial Polishing Mask Gezichtsmasker geeft je huid een diepe reiniging. Het gezichtsmasker werkt reinigend maar heeft tegelijkertijd ook de werking van een scrub en is geschikt voor alle huidtypes. Het heeft een tweevoudige werking: 
• Reinigend: actieve houtskool is van nature reinigend en helpt olie en onzuiverheden te verwijderen, zonder dat je huid uitdroogt. 
• Scrub effect: zwarte suiker heeft de werking van een scrub en helpt op deze manier oude huidcellen te verwijderen. Het resultaat is een zachte, schone huid. 

Freeman Face Peel-off Gel Mask Cucumber

Freeman Face Peel-off Gel Mask Cucumber 175 ml – €5,00 

Het Freeman Peel-off komkommer gezichtsmasker is een verkoelend peel-off masker. Deze heerlijke cocktail herstelt het vochtgehalte van je huid en verwijdert op een zachte wijze onzuiverheden, zodat je weer kunt genieten van een gezonde en mooie huid. Dit gezichtsmasker bevat komkommer en aloë, deze ingrediënten kalmeren en hydrateren je huid, waardoor deze weer heerlijk zacht aanvoelt. Dit masker is geschikt voor de normale tot gemengde huid. 

Het merk Freeman is één van mijn favoriete gezichtsmaskers merk, ik ben niet alleen tevreden over de werking van de maskers, maar ook de prijs! Voor een kleine prijs heb je een kwalitatief product! 

Heb jij weleens een product van het merk Freeman uitgeprobeerd?

Lees ook: 3x favoriete bodymist