Eucerin ph5 Handcrème

Het is winter en we zitten inmiddels in de maand januari. In de winter hebben we vaak last van droge handen en dat betekent dat we altijd een goede handcrème bij de hand moeten hebben. Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik in de koude wintermaanden altijd last heb van droge handen, daardoor heb ik verschillende soorten handcrèmes uitgeprobeerd. Zo heb ik bijvoorbeeld de Action Handcrèmes uitgeprobeerd en nog veel meer. Vandaag ga ik het hebben over de Eucerin pH5 handcrème droge en gevoelige huid. Wil je hier meer over weten? Blijf dan nog even gezellig meelezen!

Eucerin ph5 Handcrème
Eucerin ph5 Handcrème

Eucerin pH5 Handcrème Droge en Gevoelige Huid

De winter en vaak handen wassen zijn een paar van de dagelijkse redenen waarom handen gevoelig en droog kunnen worden. Eucerin pH5 Handcrème is specifiek ontwikkeld om deze prikkels tegen te gaan door tot wel 18 uur lang bescherming tegen uitdroging te bieden.
Deze bevat pH5-enzymbescherming waarvan klinisch is bewezen dat dit de natuurlijke afweer van de huid van binnenuit versterkt waarbij de pH-waarden worden hersteld en vochtverlies wordt verminderd. Deze handcrème kan je zo vaak als nodig is gebruiken, voor een huid die zacht en glad aanvoelt.

Eucerin ph5 Handcrème
Eucerin ph5 Handcrème

Mijn ervaring

Omdat ik in de wintermaanden vaak last heb van droge handen, heb ik door de jaren heen veel verschillende soorten handcrèmes uitgeprobeerd. Nou moet ik zeggen dat niet alle Handcrèmes even goed zijn, sommige hebben helaas geen effect gehad. De Eucerin pH5 Handcrème voor droge en gevoelige handen heb ik ook uitgeprobeerd en gelukkig doet dit product wat het ook belooft! Na gebruik merk ik dat mijn handen zachter aanvoelen, daarnaast voorkomt deze handcrème irritatie en het is niet te vettig. Het is licht geparfumeerd en de geur is heerlijk! Dit product raad ik zeker weten aan!

Verkrijgbaarheid

De Eucerin pH5 Handcrème Droge en Gevoelige Huid is verkrijgbaar via Bol.com en het kost €12,61 (inhoud 75 ml).

Gebruik jij weleens een handcrème?