Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation

Een foundation wat ik al jarenlang gebruik, is de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation. Deze foundation heb ik in 2014 ontdekt, destijds heb ik het bij de Douglas aangeschaft met een aantal andere skincare producten, ook van het merk Estée Lauder. Dit product is best wel populair en omdat ik het al zolang ken, leek het mij leuk om je hier wat meer over te vertellen! De Estée Lauder Double Wear Foundation schijnt goed te zijn, het heeft medium tot volle dekking, houdt 24 uur lang en blijft dus de hele dag perfect zitten zonder zichtbare lijntjes, zonder strepen en onzichtbare poriën. Of dat ook allemaal zo is, lees je in dit artikel! Benieuwd? Laten we snel beginnen!

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation

Eerst ga ik je wat meer vertellen over dit product, het is dus een langhoudende foundation en heeft een medium tot volle dekking met een matte finish. Het blijft fris en natuurlijk uitzien, ook bij warme en vochtige omstandigheden. Zelfs tijdens het sporten behoudt deze foundation zijn natuurlijke look en feel. De foundation verandert niet van kleur, maakt geen vlekken en geeft niet af op kleding. De formule van Estée Lauder voelt licht en aangenaam aan en beschermt de huid tegen de zon met SPF10. Bovendien zorgt het voor een optimale hydratatie van de huid. De verpakking ziet er ook heel mooi en chique uit moet ik zeggen! En het gouden deksel maakt het nog mooier!

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation

Mijn ervaring

Zoals ik hierboven al vertelde, heb ik in 2014 kennis gemaakt met de Double Wear Stay-In-Place Foundation. Toen was ik op zoek naar een foundation met medium dekking omdat ik destijds wel een egale huid had zonder onzuiverheden. De beauty advisor heeft mij geadviseerd om de Double Wear foundation te gaan gebruiken, ik heb het in de kleur 1W2 Sand aangeschaft. Ik vond het een fijne foundation, volle dekking en langhoudend.

Als je mij wat langer volgt, dan weet je dat ik sinds 2020 last heb van een acne-gevoelige huid. Gelukkig is mijn acne zo goed als weg, maar heel af en toe krijg ik er last van en om het te kunnen bedekken moet ik natuurlijk een foundation met volle dekking hebben! Gelukkig heb ik de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation ontdekt die acne, zichtbare poriën en vlekjes op de huid goed kan bedekken! Deze goede foundation is comedogeen-vrij, heeft een full coverage en het maakt mijn huid mooi egaal. Daarnaast is het zonder Olieachtige Ingrediënten gemaakt, wat ook perfect is voor een vette huid! Oliën kunnen namelijk leiden tot meer onzuiverheden, vooral bij acne of een onzuivere huid en dat wil je natuurlijk niet!

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation

De minpunten

Er is één minpunt -> er zit geen pompje op, jammer. Persoonlijk vind ik een pompje hygiënischer. Gelukkig zijn er wel foundation pompjes apart verkrijgbaar. Dus mocht je zo een pomp willen, dan kan je het apart aanschaffen. Er is een apart verkrijgbare (foundation) pomp met zelf-sluitende dop voor het aanbrengen van foundation.

Verkrijgbaarheid

De Estée Lauder Double Wear Foundation is verkrijgbaar bij de Douglas. Momenteel is het in de aanbieding en het kost € 37,95 (inhoud 30 ml).

Lees ook: Wat is een Jade Roller? En werkt het?