catrice nagellak

Wat ik erg belangrijk vind, is dat mijn nagels er goed uitzien. Regelmatig verzorg ik en lak ik mijn nagels, daarvoor heb ik een goede nagellak nodig. Bij het uitzoeken van de juiste nagellak kijk ik niet alleen naar de kleur die ik graag wil, maar ook naar een nagellak die lang mooi blijft zitten. Dat komt omdat ik vaak mijn handen gebruik en natuurlijk ook vaak was, dus daarom is het voor mij belangrijk dat een nagellak lang mooi blijft zitten. Nou heb ik een tijd geleden de Catrice Iconails Gel Lacquer ontdekt, en ik heb het meteen in een aantal kleuren aangeschaft omdat het merk belooft dat de nagellak tot 7 dagen mooi blijft zitten zonder topcoat. Of dat zo is, lees je in dit artikel dus laten we maar snel beginnen! 

Catrice Iconails Gel Lacquer
Catrice nagellak kleuren 37 en 10

Catrice Iconails Gel Lacquer 

De CATRICE ICONAILS Gel Lacquers zijn verrijkt met acai-olie en beloven een intensieve kleur en verzorging voor de natuurlijke nagel – Kleur & Verzorging op zijn best! Acai-olie staat bekend om zijn voedende, hydraterende en regenererende effect en ondersteunt de hoogglans finish. De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met het professionele kwastje maakt een bijzonder eenvoudige en nauwkeurige applicatie mogelijk. Dit maakt de dosering van de textuur bijzonder eenvoudig en zorgt voor een streeploze applicatie.  
De nieuwe nagellakformule zorgt voor een perfecte gelglans finish en maximale houdbaarheid op de nagels. Het blijft tot 7 dagen zitten zonder topcoat. 

Catrice Iconails Gel Lacquer
Catrice nagellak kleuren 14 en 38

Mijn mening 

Een tijd geleden heb ik dus de Catrice Iconails Gel Lacquer nagellakken aangeschaft omdat het merk belooft dat de nagellak tot 7 dagen mooi blijft zitten zonder topcoat. De Catrice Iconails Gel Lacquer is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. In totaal heb ik er zelf iets van 6/7 kleuren gehaald. Op de foto zie je alleen maar 4 kleuren, de rest ben ik helaas kwijt 🙁 Maar goed, even naar mijn mening. Ik heb bijna alle kleuren uitgeprobeerd en de nagellak heeft inderdaad een gelachtige, glanzende finish, nice! Maar de belangrijkste vraag is of ze ook echt 7 dagen mooi blijven zitten. Nou bij mij was dat helaas niet het geval. Ze blijven ongeveer 2/3 hooguit 4 dagen mooi zitten, maar lang niet 7 dagen. Misschien ligt het aan mij, omdat ik mijn handen echt vaak was, geen idee. Voor de rest ben ik er wel tevreden mee en ik ga ze wel gewoon blijven gebruiken. 

Verkrijgbaarheid 

De Catrice Iconails Gel Lacquer nagellak is verkrijgbaar via Notino.nl en het kost €3,10 per stuk.  

Lees ook: Essence Cosmetics nagellak review