Catrice eyebrow set

Om mijn wenkbrauwen in model te brengen, maak ik meestal gebruik van Catrice producten. Een tijd geleden heb ik de Catrice wenkbrauw set aangeschaft en natuurlijk ook getest. Ik vind het een geweldig product, het is voorzien van een spiegel en een borsteltje. Het product blijft echt goed zitten, en de twee kleuren kan je bijvoorbeeld met elkaar mengen om een mooie look te creëren. De Catrice eyebrow set die je op de foto’s ziet, wordt helaas niet meer verkocht. Maar Catrice heeft een vergelijkbare Wenkbrauwpoeder Set (wat ook waterproof is) gelanceerd en in dit artikel ga ik je hier wat meer over vertellen. Benieuwd? Laten we snel beginnen!

Catrice eyebrow set
Catrice eyebrow set

Catrice Eyebrow Set

De welbekende Catrice Eyebrow Set zorgt voor mooie, perfect gebogen wenkbrauwen en is verkrijgbaar in twee tinten voor donkere en lichte wenkbrauwen. Het product is voorzien van een borsteltje, spiegel en pincet waarmee de gewenste wenkbrauwkleur gemakkelijk aan te brengen is. De Catrice Eyebrow Set dient als optimaal gereedschap voor het creëren van mooie wenkbrauwen. De twee kleuren in de praktische set kunnen ook met elkaar worden gemengd, zodat je naar wens een mooie look kunt creëren.

Catrice Wenkbrauwpoeder Set Waterproof

Op de foto hierboven zie je de nieuwe Catrice Wenkbrauwpoeder set. Het is een waterproof wenkbrauwpoeder met borsteltje, perfect voor het bijwerken onderweg of voor een snelle en natuurlijke look voor elke dag: met de Brow Powder Set Waterproof en de twee tinten kun je gaatjes in je wenkbrauwen opvullen in de ideale kleuren – voor natuurlijk uitziende, flawless wenkbrauwen. Dankzij de 2-in-1 tool met een applicator en kwastje in de set is het wenkbrauwpoeder extreem eenvoudig aan te brengen. De poedertextuur is waterproof en zorgt voor een matte finish.

Catrice eyebrow set
Catrice eyebrow set

Een beautytip van Catrice

Gebruik de donkerdere tint om het buitenste deel van de wenkbrauwen te benadrukken en de lichtere tint om gaatjes in het binnenste deel op te vullen. Voor een perfecte natuurlijke look kam je de wenkbrauwen en breng je ze aan het einde in model.

Verkrijgbaarheid

De Catrice Wenkbrauwpoeder Set Waterproof is verkrijgbaar via Notino.nl en het kost ongeveer 4,00 euro.

Lees ook: Revolution Reloaded Eyeshadow Palette Review