Toen ik een aantal maanden geleden online op zoek was naar haarproducten, kwam ik dit merk tegen. Als je mij wat langer volgt, dan weet je dat als ik een nieuw product of een merk tegenkom, dan ga ik eerst wat reviews over lezen zodat ik weet wat voor een product het is en wat anderen ervan vinden.

Ik las best wel veel goede reviews over dit merk dus ik besloot om deze twee producten aan te schaffen. De producten van Petal Fresh zijn bij veel webshops en drogisterijen verkrijgbaar. Ik heb ze bij Holland & Barrett aangeschaft en in dit artikel ga ik mijn ervaring met jullie delen over deze twee producten. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder! 

Over Petal Fresh 

Petal Fresh is een productlijn voor persoonlijke lichaams- en haarverzorging. Dit merk heeft een breed assortiment, waaronder bad- en douchegel, shampoo en conditioner, hand- en bodylotion. Petal Fresh is veilig, bevat geen sulfaten, petrochemicaliën, ftalaten, kleurstoffen of parabenen en de producten zijn betaalbaar! Daarnaast zijn de producten van Petal Fresh vegan.  
De producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, voor verschillende resultaten. Ik heb zelf de Tee Trea shampoo en conditioner aangeschaft. 

De Petal Fresh Tea Tree shampoo kan je gebruiken om beschadigd haar te voeden en te hydrateren. Het stimuleert en versterkt je haar en hoofdhuid, en het verwijdert onzuiverheden. Ik heb de shampoo drie maanden lang gebruikt en ik vond het wel een fijn product! Het maakt mijn haar goed schoon en daarnaast ruikt het erg lekker!  

De conditioner heb ik ook ongeveer drie maanden lang gebruikt en het is ook een prima product, lekker fijn in gebruik en het ruikt net als de shampoo erg lekker! En voor de conditioner geldt ook dat het onzuiverheden verwijdert en het bevordert de gezondheid van het haar. 

Ik heb een foto gemaakt van de ingrediënten van beide producten, dan kan je die even doornemen mocht je dat willen.  

Mijn ervaring 

Ik heb de Tee Tree lijn van het merk Petal Fresh getest en zoals je hierboven kunt lezen vond ik de producten fijn! De shampoo schuimt goed, het maakt mijn haar goed schoon en het ruikt ontzettend lekker! Ja ik vind Tee Tree wel lekker ruiken dus dat scheelt! De conditioner is ook fijn in gebruik en je hebt een kleine hoeveelheid van nodig dus het gaat ook nog erg lang mee. Door het gebruik van deze producten wordt mijn haar minder snel vet!

De producten zijn bij heel veel webshops en drogisterijen verkrijgbaar. Ik heb ze online besteld bij Holland & Barrett en het kost 6,99 euro per stuk (inhoud 475 ml). 

Heb jij al een product van het merk Petal Fresh uitgeprobeerd?