Oriflame Wonderpotje

Je hebt er vast weleens van gehoord: het Oriflame wonderpotje oftewel de Oriflame Tender Care protecting balm. Op Social Media zie ik dat product vaak genoeg voorbij komen. En omdat iedereen zo positief en lovend over is, heb ik besloten om het ook uit te proberen. Een tijdje geleden heb ik dit product aangeschaft en in dit artikel vertel ik je daar wat meer over. Benieuwd? Laten we beginnen! 

Oriflame Wonderpotje - Tender Care Balm

Oriflame Tender Care Protecting Balm 

Het is een Intensief voedende en hydraterende balm voor de zeer droge huid van gezicht, lippen en lichaam. Het verbetert de textuur van de huid en maakt die zacht en glad. Het beschermt en voedt, en daarnaast kan het over het hele lichaam gebruikt worden. 

 Tender Care

Sleutelingrediënten  

Bijenwas: is een natuurlijke was die de huid voedt en beschermt. Het heeft fantastische kalmerende en beschermende eigenschappen, met de capaciteit om wondjes en kloofjes te herstellen. Daarnaast bevat het hoge gehalte antioxidanten en vitamine A. 
Vitamine E: werkt als antioxidant om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen. 
Mix van emolliënten: vermindert het verdampen van vocht uit de huid en versnelt het herstel van de huideigen barrièrefunctie. 
De mix van verzachtende bijenwas en vitamine E is zo effectief dat de formule sinds de oprichting in 1980 hetzelfde is gebleven.   

Omdat de Oriflame Tender Care Protecting Balm zoveel voordelen heeft, wordt het ook weleens het wonderpotje genoemd. 
Het Oriflame wonderpotje is een klein potje maar je kan er zoveel mee en je kan het bijna overal voor gebruiken. Je kan het gebruiken voor bijvoorbeeld schrale, droge of ruwe huid, eczeem, muggenbulten, nagelriemen, brandwonden, droge lippen, kloven, littekens, puistjes en nog veel meer!   

Oriflame Tender Care protecting Balm

Mijn ervaring 

Het Oriflame wonderpotje gebruik ik voor droge huid (rondom mijn mond) en als lippenbalsem. Ik heb het ook weleens voor brandwonden gebruikt en ik kan je vertellen dat het echt een wondermiddel is! Het hydrateert en beschermt de huid. En omdat het zo een klein potje is, is het perfect voor in de tas. Alleen maar voordelen! Dus het wordt niet voor niets wonderpotje genoemd! 

Verkrijgbaarheid 

Oriflame Tender Care Protecting Balm is verkrijgbaar via Notino.nl en het kost €6,99 (inhoud 15 ml). Verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. 

Heb jij het Oriflame wonderpotje al uitgeprobeerd? 

Lees ook: Oriflame Love Nature Purifying Face Oil Review