Oriflame The One Contouring Kit

Vandaag ga ik het hebben over The One contouring kit van het merk Oriflame. Het is een 3-in-1 contour kit, verkrijgbaar in drie verschillende paletten voor iedere teint.

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik al een aantal producten van dit merk heb uitgeprobeerd, tot nu toe ben ik heel erg tevreden met de producten van het merk Oriflame. Dit keer ga ik deze prachtige contour palette reviewen. Benieuwd? Blijf dan gezellig meelezen!  

Oriflame The One Contouring Kit

Deze contour palette bestaat uit bronzer, highlighter en blush. Wat ik fijn vind aan deze palette is dat het niet zo groot is, lekker handig voor in je tas! De palette is ook voorzien van een spiegel dus die kan je ook lekker gebruiken als je bijvoorbeeld je make-up onderweg wil aanbrengen.  

Oriflame The One Contouring Kit 2

Contouren 

Contouren is een make-up techniek die je kan gebruiken als je je gezichtsvorm een beetje wil veranderen. Zelf ben ik wel bekend met contouren, ik heb in het verleden een aantal Youtube video’s hierover bekeken om te leren hoe je je gezicht kunt contouren. Daarna heb ik een contourkit aangeschaft om er mee te oefenen. Ik moet zeggen dat ik mijn gezicht niet dagelijks contour, dat doe ik meestal alleen wanneer ik een feestelijke of andere speciale gelegenheid heb. 
Ook al ben je niet zo handig of niet echt bekend met het contouren van je gezicht, dan kan je alsnog deze contour palette gebruiken. Zoals je op de onderstaande foto kunt zien, heeft Oriflame op de achterkant van de palette laten zien hoe je het beste je gezicht kunt contouren. Zo zie je waar je wat kunt gebruiken. 

Oriflame The One Contouring Kit 3

Zoals je op de foto kunt zien kun je de bronzer aanbrengen over je haargrens, in de holten van je wangen, aan elke zijkant van je neus en langs de rand van je kaken. De highlighter kan je bovenop je jukbeenderen aanbrengen en langs de brug van je neus. Als laatste de blush, die breng je aan op je wangen. 

Oriflame The One Contouring Kit 4

Mijn ervaring 

Wat ik dagelijks gebruik is de blush, ik ga de deur niet uit zonder blush, ik hou van blush! En highlighter is ook echt mijn ding maar ik gebruik het niet echt dagelijks. Bronzer gebruik ik ook niet echt vaak. Wat ik dus dagelijks gebruik is alleen de blush. De highlighter en de bronzer gebruik ik alleen wanneer ik een feestelijke of andere speciale gelegenheid heb. Oriflame heeft mij deze keer ook niet teleurgesteld, ik ben heel blij dat ik deze contourkit heb ontdekt! Mooie palette met mooie kleuren, plus het is voorzien van spiegel en uitleg op de achterkant van de palette. Alleen maar voordelen! The One Contouring Kit is verkrijgbaar op de site van Oriflame en het is momenteel in de aanbieding voor 14,99 euro i.p.v. 22 euro. Zelf heb ik de palette Sassy aangeschaft. Je hebt ook de Bold en de Classy palette.  

Andere Oriflame producten

Mocht je benieuwd zijn naar mijn ervaring met de andere Oriflame producten, dan kan je hieronder de reviews even doornemen. veel leesplezier!

gebruik jij weleens een contourkit?