oriflame-soft-caress-protecting-hand-nail-cream

We zitten inmiddels in de maand augustus en meestal heb je in de zomer geen handcrème nodig. In de winter wel. Want in de winter hebben we vaak last van droge handen en dat betekent dat we altijd een goede handcrème bij de hand moeten hebben. Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik in de koude wintermaanden altijd last heb van droge handen, daardoor heb ik verschillende soorten handcrèmes uitgeprobeerd. Zo heb ik bijvoorbeeld de Action Handcrèmes uitgeprobeerd en nog veel meer. Vandaag ga ik het hebben over de Oriflame Soft Caress Protecting Hand & Nail Cream. Wil je hier wat meer over weten? Laten we dan snel beginnen! 

oriflame handcrème

Oriflame Soft Caress Protecting Hand & Nail Cream 100ml – € 16,00

De Oriflame Soft Caress Protecting Hand & Nail Cream is een lichte en snel geabsorbeerde handcrème die de handen en nagels voedt en verzorgt. Samengesteld met intens hydraterende macadamia-olie die beschermt tegen droogheid en de handen en nagels gezond en zacht houdt. Daarnaast wordt deze Oriflame handcrème snel door de huid opgenomen en laat geen vetlaagje achter. Dit product bevat amandelen. Amandelen zijn de bron van een van de meest kalmerende, voedende ingrediënten ter wereld; zoete amandelolie. Amandelolie is afkomstig van vruchten van de amandelboom, en heeft buitengewoon hydraterende eigenschappen voor huid, haar en nagels. Dankzij vitamine A, B en E is het beschermend en hydraterend. 

oriflame handcrème

Mijn ervaring met Oriflame handcrème

De Oriflame handcrème heb ik in de winter gebruikt voor een aantal maanden. Naast dat het ontzettend lekker ruikt, is het voor mij een onmisbaar product geworden voor mijn droge, beschadigde handen (in de winter). Meestal breng ik de Oriflame handcrème ’s nachts aan, en de volgende dag kan ik weer lekker genieten van zachte handen! De textuur is gelukkig ook niet plakkerig. Het is niet vettig en het trekt snel in. Ik raad dit product zeker aan en ik ga het zeer zeker opnieuw aanschaffen! 

Lees ook: 5x de beste haarproducten tegen haaruitval