Oriflame Pure Skin Charcoal Peel-off Mask 

Gezichtsmasker is een belangrijk onderdeel in mijn skincare routine. Dat komt omdat ik een vette/ acnegevoelige huid heb, dus een gezichtsmasker kan dan mijn huid goed en diep reinigen. Ik moet zeggen dat ik soms te lui ben om een gezichtsmasker aan te brengen. Maar over het algemeen probeer ik minimaal 1 keer per week een gezichtsmasker aan te brengen. Vandaag ga ik het hebben over de Oriflame Pure Skin Charcoal Peel-off Mask. Mocht je hier wat meer over willen weten, blijf dan gezellig meelezen! 

Oriflame Pure Skin Charcoal Peel-off Mask 
Oriflame Pure Skin Charcoal Peel-off Mask 

Oriflame Pure Skin Charcoal Peel-off Mask 

Dit peel-off masker is een reinigend huidmasker met actieve kool. Het zal je huid verwennen en verzorgen. Eén van de belangrijkste kenmerken van dit product is dat het de huid in de diepte reinigt. Daarnaast reinigt het effectief de poriën en het geeft de huid elasticiteit en het gevoel van comfort terug.  

Gebruik 

Breng het masker in een dunne laag aan op het gereinigde gezicht en vermijd daarbij het gebied van de ogen. Laat het product 20-30 minuten inwerken, daarna afnemen. De restjes kan je afspoelen.

Gebruik maskerkwast 

Meestal breng je een gezichtsmasker aan met je vingers, maar er zijn ook Siliconen Maskerkwasten die je kan gebruiken om het masker aan te brengen. Zelf heb ik de Siliconen Maskerkwasten van de Action, die zijn heel fijn in gebruik en daarnaast ook betaalbaar! 

Oriflame Pure Skin Charcoal Peel-off Mask 

Mijn ervaring 

Gezichtsmaskers zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, maar een Peel-off gezichtsmasker is mijn favoriete masker omdat het vuil en onzuiverheden gemakkelijk verwijdert. Daarnaast kan je het eenvoudig aanbrengen en ook verwijderen! De Oriflame Pure Skin Charcoal Peel-off Mask heb ik een aantal keer getest en omdat ik er zo tevreden over ben, gebruik ik het nog steeds af en toe! Nadat ik het masker verwijder, merk ik dat mijn huid schoon en glad aanvoelt. Dus ik ben zeker blij met dit product! 

Verkrijgbaarheid 

De Oriflame Pure Skin Charcoal Peel-off Mask 50 ml is verkrijgbaar via Notino.nl en momenteel kost het €5,40 omdat het in de aanbieding is.  

Lees ook: 5x de beste lippenbalsem voor droge lippen