Oriflame Novage Intense Skin Recharge Overnight Mask

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik inmiddels een fan ben geworden van het merk Oriflame. Ik heb al wat producten van dat merk uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat Oriflame mij niet teleurgesteld heeft.

Omdat ik de producten van dit merk zo fijn vind, bestel ik steeds nieuwe producten erbij om het uit te proberen. Vandaag ga ik het hebben over de Oriflame Novage Intense Skin Recharge Overnight Mask. Dat product heb ik een tijdje geleden aangeschaft om het uit te proberen en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie over dit product. Benieuwd? Lees dan gezellig mee! 

Toen ik op de site van Oriflame aan het rondkijken was, kwam ik dit product tegen. Ik had tot nu toe nog nooit een overnight mask uitgeprobeerd dus ik was heel benieuwd naar dit product. Ik had even de ingrediënten doorgenomen en besloot om het aan te schaffen. Dit product bevat o.a. Inca Inchi Oil, Cupuaçu Boter en Hyaluronzuur. Alle andere ingrediënten staan op de verpakking en op de site van Oriflame. 

Oriflame Novage Intense Skin Recharge Overnight Mask 1

Oriflame Novage Intense Skin Recharge Overnight Mask 

De Oriflame Novage Intense Skin Recharge Overnight Mask is een intensief nachtmasker dat is ontwikkeld om je huid diep te voeden, hydrateren en tekenen van vermoeidheid te wissen, zodat je er fris en stralend uitziet. Het is meer dan een masker, en zo veel meer dan een nachtcrème – het is als 8 uur schoonheidsslaap in een potje, zo omschrijft Oriflame het product. 

En ik kan je vertellen dat dat ook zo is! Ik gebruik het product al ongeveer drie maanden, ik gebruik het meestal 1-2x per week en ik ben zeer tevreden met de resultaten! Ik breng het ’s nachts aan en in de ochtend voelt mijn gezicht zo zacht en gehydrateerd aan, echt wauw!  

Oriflame Novage Intense Skin Recharge Overnight Mask 2

Inhoud verpakking 

In de verpakking zit het Overnight Mask potje en je krijgt er ook een bijsluiter bij, die kan je dan even doornemen voordat je het product gaat gebruiken. Best wel fijn eigenlijk dat er een bijsluiter bij zit, dat komt niet zo vaak voor. Meestal staan alle informatie op de verpakking. 

Gebruik 

Oriflame adviseert om het product 1-2x per week te gebruiken in combinatie met de NovAge lijn die bij jouw huidbehoeften past. Aanbrengen over je nachtcrème en in laten trekken. Vermijd het ooggebied en je hoeft het product niet uit te spoelen. 

Hoe ik het gebruik

Wat ik zelf doe is dat ik het product meteen na het reinigen van mijn gezicht aanbreng. Dus op het moment dat ik dit product gebruik, breng ik dan geen nachtcrème aan. Dat vind ik persoonlijk fijner want ik heb zelf een vette huid en als ik en een nachtcrème en dit product gebruik, dan wordt mijn huid wel erg vettig. Dus daarom breng ik dan geen nachtcrème aan. Maar goed dat is een persoonlijk dingetje, je mag natuurlijk zelf even kijken wat het beste bij jouw huid past.  

Oriflame Novage Intense Skin Recharge Overnight Mask 3

Mijn ervaring 

Zoals ik al hierboven aangaf, ben ik zeer tevreden met dit product! Ik breng het ’s nachts aan en in de ochtend voelt mijn gezicht zo zacht en gehydrateerd aan, echt wauw! Daarnaast trekt het goed in en het ruikt ontzettend lekker. Als het potje op is, dan ga ik het zeer zeker opnieuw aanschaffen! Dit is trouwens geen reclame, ik heb het product zelf aangeschaft. 

Verkrijgbaarheid 

De Oriflame Novage Intense Skin Recharge Overnight Mask is verkrijgbaar op de site van Oriflame. Momenteel is het product in de aanbieding en het kost 26,99 euro (inhoud 50 ml). 

Andere Oriflame producten

Mocht je benieuwd zijn naar mijn ervaring met de andere Oriflame producten, dan kan je hieronder de reviews even doornemen. veel leesplezier!

Heb jij al producten van het merk Oriflame uitgeprobeerd?