Oriflame magnetista

In mijn beautykast heb ik heel veel parfums van het merk Oriflame liggen, en één daarvan is de Oriflame Magnetista Eau de Parfum. Ongeveer een jaar geleden heb ik kennis gemaakt met deze damesgeur en sindsdien is het één van mijn favoriete geuren! In dit artikel ga ik je wat meer vertellen over de Oriflame Magnetista Eau de Parfum. Sooo… let’s get started!

Waarom iets aan het toeval overlaten? Neem controle over het spel met Magnetista: een modern, onweerstaanbaar eau de parfum, dat klinisch bewezen de aandacht trekt van mannen!

Oriflame Magnetista Eau de Parfum
Oriflame Magnetista Eau de Parfum

Oriflame Magnetista Eau de Parfum

Magnetista is een moderne en betoverende geur, speciaal ontwikkeld door twee meesterparfumeurs, om je onweerstaanbaar te maken. De eerste geur die je, door neurowetenschap bewezen, aantrekkelijker maakt voor mannen.

De topnoten van frisse, dauwige nerolibloesem, roze peper en zwarte bessen.
Bloemige hartnoten gevormd door het passiebloemakkoord. En warme, sensuele basis van musk, sandelhout en vanille.

Het steringrediënt is passiebloemakkoord, afkomstig van een bloem die erom bekendstaat de zintuigen te prikkelen.

Het uiterlijk

Laten we ook maar eens naar de verpakking kijken, bordeaux met goud, prachtige kleuren! Het ziet er heel chique en luxe uit. De flacon is ook niet zo groot dus je kan het makkelijk in je tas meenemen.

Oriflame Magnetista Eau de Parfum
Oriflame Magnetista Eau de Parfum

Mijn ervaring

Oriflame Magnetista Eau de Parfum is echt serieus één van de beste damesgeuren! Ongeveer een jaar geleden heb dus ik kennis gemaakt met deze damesgeur en sindsdien is het één van mijn favoriete damesgeuren! Het ruikt heerlijk en bovendien blijft het ook lang zitten. Alle damesgeuren van het beautymerk Oriflame zijn wat mij betreft echt top! Ik heb een stuk of 5 damesgeuren van Oriflame en ik vind ze allemaal heerlijk ruiken. Dus de Magnetista damesgeur is zeker een aanrader!

Verkrijgbaarheid

Dit parfum is verkrijgbaar via Oriflame.com en momenteel kost het 64 euro (Inhoud 50 ML).

Heb jij al een parfum van het merk Oriflame uitgeprobeerd?

Lees ook: Chanel No 5 Eau de Parfum Review