Oriflame Love Nature Smoothing Lip Mask & Scrub

Droge en gebarsten lippen zijn zeer zeker geen pretje! Als je lippen droog aanvoelen en ook nog eens gebarsten zijn, dan wil je ze natuurlijk bevochtigen. Daarvoor kan je een lippenbalsem gebruiken. Eerder heb ik de 5 beste lippenbalsem voor droge lippen met jullie gedeeld. Wat ook heel goed werkt voor droge lippen is een lipmasker of een lipscrub. Het merk Oriflame heeft een 2-in-1 product ontwikkeld, namelijk de Oriflame Love Nature Smoothing Lip Mask & Scrub. Vandaag ga ik jullie hier wat meer over vertellen, benieuwd? Laten we snel beginnen!

oriflame lipmasker lipscrub

Oriflame Love Nature Smoothing Lip Mask & Scrub 15ml – € 10,00

Oriflame Love Nature Smoothing Lip Mask & Scrub is verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals passievrucht, munt en limoen. Het bevat ook Lichtbruine suiker, wat dode huidcellen op een zachte wijze verwijdert. Het is speciaal samengesteld om de kwetsbare huid van je lippen te exfoliëren en voeden. Bovendien zijn de ingrediënten biologisch geteeld, wat betekent dat er geen chemicaliën zijn gebruikt, en alle krachtige eigenschappen (en de planeet) bewaard zijn gebleven! Dit product is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes.

Gebruik van Oriflame lipmasker en lipscrub

Hoe gebruik je het als lipmasker:
  1. Om te zorgen dat je lippen alle voedingsstoffen opnemen is het belangrijk dat je schone lippen hebt, zonder lipstick of andere producten.
  2. Breng met je vingertoppen een hoeveelheid aan.
  3. Laat 15 minuten inwerken.
  4. Gebruik een vochtig doekje om het masker voorzichtig af te nemen.
  5. Nu kun je genieten van zachte, gehydrateerde lippen!
Hoe gebruik je het als lipscrub:
  1. Gebruik je vingertoppen om een royale hoeveelheid over je lippen aan te brengen, zorg dat je het hele mondgebied bedekt.
  2. Maak ronddraaiende bewegingen met je vingertop om droge huid en dode huidcellen te exfoliëren. Voor extra resultaat kun je ook een zachte tandenborstel gebruiken, in plaats van je vingers.
  3. Neem overtollig product af als je klaar bent.
  4. Dep je lippen droog met een handdoek, en breng je favoriete hydraterende lippenbalsem aan.
oriflame lipmasker lipscrub

Mijn ervaring

De Oriflame Love Nature Smoothing lipmasker en lipscrub heb ik een aantal keer gebruikt om te kijken wat het voor mijn lippen kan betekenen. Allereerst ik vind het sowieso al een dingetje dat er zo een 2-in-1 lipmaker en lipscrub product is ontwikkeld! En het werkt naar tevredenheid. Lippen worden er zachter van en voelen gehydrateerd aan! Wat ik wel heb gemerkt, is dat het product helemaal geen exfoliërende deeltjes heeft. Maar het doet wel wat het belooft en het ruikt ook lekker.

Lees ook: Essence What The Fake! Plumping Lip Filler Review