Oriflame Love Nature

Heb jij een normale huid en ben je op zoek naar producten om jouw huid goed te verzorgen? Lees dan snel verder want in dit artikel ga ik je wat meer vertellen over de Oriflame Love Nature Refreshing lijn voor een normale huid. De producten van deze lijn zitten vol natuurlijk, organische extracten, natuurlijke ingrediënten en verleidelijke geuren. 

Oriflame Love Nature Refreshing lijn voor een normale huid

Oriflame Love Nature Refreshing Cleansing Cream

Als eerste stap ga je je gezicht reinigen met deze cleanser. Het verwijdert make-up en onzuiverheden terwijl je je huid hydrateert en verfrist met deze zuiverende, crèmige cleanser voor de normale huid.  

Refreshing 2-in-1 Mask & Scrub with Organic Aloe Vera & Coconut Water 

Oriflame Love Nature Refreshing 2-in-1 Mask & Scrub

een diep reinigend 2-in-1 gezichtsmasker en scrub om te reinigen, de poriën te verfijnen en de doffe huid te exfoliëren. Het product bevat biologische extracten van aloë vera en superingrediënt kokoswater. Je creëert een gehydrateerde, gerevitaliseerde look door de poriën te verfijnen en onzuiverheden & dode huidcellen te verwijderen. 

Refreshing Toner with Organic Aloe Vera & Coconut Water 

Oriflame Love Nature Refreshing Toner  

Dit is een lichte toner met hydraterende biologische extracten om de huid te reinigen en een verfrist gevoel te geven. Breng elke ochtend en avond na het reinigen aan op gezicht en hals met een wattenschijfje. Vermijd het ooggebied. 

Oriflame Love Nature Refreshing lijn voor een normale huid

Oriflame Love Nature Hydrating Face Cream

Verfrissende en hydraterende gezichtscrème die net zoveel van de natuur houdt als van een zachte, stralende huid. Na het reinigen van je gezicht met de cleanser en na het gebruiken van de toner kan je deze gezichtscrème aanbrengen. Je kan het ’s ochtends en ’s avonds gebruiken.  

Oriflame Love Nature Refreshing lijn voor een normale huid

Refreshing Eye Gel with Organic Aloe Vera & Coconut Water 

Love Nature Aloe Vera & Coconut Water Eye Gel is samengesteld zonder alcohol & parabenen, maar met alle goedheid van biologische extracten van aloë vera en kokoswater. Het biedt een verkoelend, verfrissend effect terwijl het ooggebied gehydrateerd en verzacht wordt. Bovendien is het een perfect milde, dermatologisch en opthalmologisch geteste oogverzorging. Het is speciaal ontwikkeld voor elk huidtype. 

Alle bovenstaande producten voor een normale huid bevatten: 
– Aloë vera-extract: hydrateert en kalmeert de huid 
– Kokoswater: helpt de huid vocht aantrekken en vasthouden 
– Daarnaast zijn de producten biologisch afbreekbaar en siliconen- en parabenenvrij. 

Verkrijgbaarheid 

Oriflame Love Nature Refreshing lijn is verkrijgbaar via Oriflame.nl