Oriflame Love Nature Refreshing Eye Gel with Organic Aloe Vera & Coconut Water

Vandaag ga ik het hebben over de Love Nature Refreshing Eye Gel van het merk Oriflame. Normaal gesproken breng ik alleen een dag- of nachtcrème aan zonder een oogcrème, maar de laatste tijd merk ik dat de huid onder mijn ogen best wel droog is. Daardoor heb ik besloten om de Love Nature Refreshing Eye Gel aan te schaffen. Dit product heb ik getest en in dit artikel ga ik je wat meer over vertellen. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

Over Oriflame 

Oriflame is een Zweeds cosmeticabedrijf. Het merk is opgericht in 1967, toen besloten twee Zweedse broers en hun vriend om een ander soort beautybedrijf te beginnen – een bedrijf met nieuwe, unieke producten. Oriflame ontwikkelt al meer dan 50 jaar hoogwaardige, trendy producten voor beautyliefhebbers en bieden ze de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde community. Vandaag de dag is Oriflame actief in meer dan 60 landen met meer dan 3 miljoen onafhankelijke Beauty-Adviseuses die de beauty- en wellnessproducten delen, adviseren en verkopen.   

Oriflame Love Nature Refreshing Eye Gel with Organic Aloe Vera & Coconut Water

Oriflame Love Nature Refreshing Eye Gel with Organic Aloe Vera & Coconut Water 

Love Nature Aloe Vera & Coconut Water Eye Gel is samengesteld zonder alcohol & parabenen, maar met alle goedheid van biologische extracten van aloë vera en kokoswater. Het biedt een verkoelend, verfrissend effect terwijl het ooggebied gehydrateerd en verzacht wordt. Bovendien is het een perfect milde, dermatologisch en opthalmologisch geteste oogverzorging. Het is speciaal ontwikkeld voor elk huidtype. 

Oriflame Love Nature Refreshing Eye Gel with Organic Aloe Vera & Coconut Water - ooggel

Gebruik 

Je kan het ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen op de gereinigde huid van de oogcontouren, voordat je je gezichtscrème aanbrengt. Direct contact met de ogen vermijden. {Bron: Oriflame.com} 

Oriflame Love Nature Refreshing Eye Gel with Organic Aloe Vera & Coconut Water oogverzorging

Mijn ervaring 

Normaal gesproken breng ik alleen een dag- of nachtcrème aan zonder een oogcrème. Maar de laatste tijd merk ik dat de huid onder mijn ogen best wel droog is. Daardoor heb ik besloten om Love Nature Refreshing Eye Gel aan te schaffen, en wat ben ik blij dat ik dit product heb ontdekt! Sinds ik dit product gebruik, heb ik geen last meer van droge huid onder mijn ogen. En je hebt maar een kleine hoeveelheid van nodig dus de zo een tube gaat lang mee. De Love Nature Eye Gel heb ik een aantal weken uitgeprobeerd en omdat het me goed bevalt, gebruik ik het nog steeds elke dag!  

Verkrijgbaarheid 

De Oriflame Love Nature Refreshing Eye Gel with Organic Aloe Vera & Coconut Water is online verkrijgbaar via Notino.nl en het kost 5,60 euro (inhoud 15 ml). 

Andere Oriflame producten

Mocht je benieuwd zijn naar mijn ervaring met de andere Oriflame producten, dan kan je hieronder de reviews even doornemen. veel leesplezier!

Heb jij al producten van het merk Oriflame uitgeprobeerd?