Oriflame Love Nature Purifying Face Oil with Organic Tea Tree & Lime

Omdat ik een acne-gevoelige huid heb, ben ik altijd op zoek naar producten die bij mijn huid passen. producten die bijvoorbeeld actieve acne bestrijden en verstopte poriën aanpakken.

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik inmiddels een fan ben geworden van het merk Oriflame. Ik heb al wat producten van dat merk uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat Oriflame mij niet teleurgesteld heeft. Vandaag ga ik het hebben over één van mijn favoriete producten, namelijk de Oriflame Tea Tree & Lime Face Oil. 

Oriflame Love Nature Purifying Face Oil with Organic Tea Tree & Lime

Oriflame Love Nature Purifying Face Oil with Organic Tea Tree & Lime 

Love Nature Tea Tree & Lime Purifying Oil is verrijkt met biologische antibacteriële essentiële tea tree-olie, dat samen met salicylzuur puistjes bestrijdt door de huid te zuiveren en kalmeren, terwijl poriën verkleind worden. 
De samenstelling is superfris bij het aanbrengen en heeft een bloemen-citrusgeur. Daarnaast is het product vrij van parabenen en is dermatologisch getest. {Bron: Oriflame.com} 

Oriflame Love Nature Purifying Face Oil with Organic Tea Tree & Lime voor acne

Gebruik 

Je kan het product direct op puistjes aanbrengen wanneer ze verschijnen, het ooggebied vermijden. Gebruiken bij de eerste tekenen van onzuiverheden en zo nodig herhalen.  

Mijn ervaring 

Omdat ik een acnegevoelige huid heb, heb ik dit product aangeschaft om te kijken wat het voor mijn huid kan betekenen. Af en toe heb ik weleens last van onderhuidse puistjes, en als ik dit product voor een aantal dagen gebruik, dan verdwijnen ze! Ik gebruik het product meestal ’s avonds, dan breng ik een kleine hoeveelheid aan op mijn gezicht. De Oriflame Love Nature Purifying Face Oil with Organic Tea Tree & Lime heb ik twee weken lang uitgeprobeerd en ik kan je vertellen dat ik heel blij ben met dit product! Mocht ik weer te maken krijgen met onderhuidse puistjes dan ga ik het product zeker weer gebruiken! 

Oriflame Love Nature Purifying Face Oil with Organic Tea Tree & Lime voor puistjes

Verkrijgbaarheid 

De Oriflame Love Nature Purifying Face Oil with Organic Tea Tree & Lime is online verkrijgbaar op de site van Oriflame en het kost 4,99 euro (inhoud 10 ml).

Andere Oriflame producten

Mocht je benieuwd zijn naar mijn ervaring met de andere Oriflame producten, dan kan je hieronder de reviews even doornemen. veel leesplezier!

Heb jij al producten van het merk Oriflame uitgeprobeerd?