Oriflame Hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall

Gelukkig nieuwjaar! Ik wens jullie een gezond, succesvol, gelukkig en liefdevol 2022! In mijn eerste blogbericht voor dit jaar ga ik het hebben over mijn favoriete haarproducten op dit moment, de Oriflame Hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall haarproducten.

Een tijdje geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Oriflame en ik heb toen ook deze haarproducten aangeschaft om het uit te proberen.  

Oriflame Hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall 2


De Oriflame Hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall lijn bestaat uit vier haarproducten: 

  1. De Conditioner. Kost € 10,- inhoud 200 ml
  1. De Amplifier . Kost € 13,- inhoud 150 ml
  1. De Shampoo. Kost € 10,- inhoud 250 ml
  1. De Scalp Tonic. Kost € 13,- inhoud 100 ml

Ik heb alleen de shampoo en de conditioner aangeschaft om het even te testen, mocht ik tevreden zijn met deze twee producten dan kan ik natuurlijk altijd de andere twee aanschaffen.  
Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik al een aantal haarproducten van verschillende merken heb uitgeprobeerd omdat ik last heb van haaruitval. De andere haarproducten die ik heb uitgeprobeerd hebben mij wel geholpen om haaruitval te bestrijden, maar ik ben er nog niet helemaal vanaf en daarom heb ik besloten om deze haarproducten ook even uit te proberen, omdat deze lijn echt specifiek voor haaruitval is bedoeld.  

Oriflame Hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall

De shampoo

De shampoo is speciaal ontwikkeld voor dunner wordend haar. Het reinigt het haar en hoofdhuid en het bestrijdt haarverlies. Op nat haar aanbrengen, even inmasseren en dan kan je het uitspoelen. Ik gebruik het ongeveer 3 keer per week samen met de conditioner.  

De conditioner

De conditioner is ook ontwikkeld om dunner wordend haar te bestrijden. Het voedt, verzorgt en versterkt het haar. Nadat je je haar hebt gewassen met de shampoo, is het de bedoeling dat je de conditioner op nat haar aanbrengt, vanaf het midden tot de puntjes. Ik wacht zelf altijd even een aantal minuten en dan spoel ik het af.

Alle HairX Advanced Care Fall Defence producten zijn samengesteld met Phytonutrients Complex, TriActivate Technology en Vitamin Moisture Matrix voor een drievoudig antihaarverlieseffect: verminderde haaruitval, gestimuleerde haargroei en verbeterde haardichtheid. {bron: oriflame.com} 

Mijn ervaring

Wat ben ik toch blij dat ik deze producten heb ontdekt! Het doet simpelweg wat het belooft, haarverlies is aanzienlijk verminderd bij mij. Ik gebruik de producten al ongeveer zes maanden. Heel soms gebruik ik voor de verandering andere haarproducten maar deze producten zijn mijn favorietjes! Ik ben zo tevreden met deze producten dat ik besloten heb om de Scalp tonic ook aan te schaffen en te testen! Dit is trouwens geen reclame, ik heb de producten zelf aangeschaft.  

Heb jij al iets van het merk Oriflame uitgeprobeerd?