Wat ik al een tijdje gebruik, zijn deze Oriflame haarproducten. De Oriflame Eleo protecting hair oil gebruik ik ’s ochtends en de Oriflame Eleo repairing overnight haarolie gebruik ik ’s avonds. In dit artikel ga ik je hier wat meer over vertellen. 

Lees ook: Oriflame Hairx anti hairfall producten review
Oriflame Eleo protecting hair oil

Oriflame Eleo protecting hair oil 

De Oriflame Eleo protecting haarolie is een rijke haarolie die droog, beschadigd of gekleurd haar voeding en bescherming biedt. Dit product is verrijkt met het Eleo Golden Elixir, een luxe mix van zes waardevolle oliën en marula-olie om het haar van binnenuit te beschermen. De zachte formule glijdt door het haar zonder vet aan te voelen. Gebruik een paar druppels op droog of vochtig haar. Wrijf tussen je handen en breng gelijkmatig aan over de lengte van je haar. Je hoeft het niet uit te spoelen. 

Oriflame Eleo repairing overnight hair oil 

Oriflame Eleo repairing overnight hair oil 

De Oriflame Eleo repairing overnight haaroile is een ultiem voedende haarolie die een luxe nachtbehandeling biedt, waardoor het haar er ’s ochtends intensief hersteld uitziet. Verrijkt met het Eleo Golden Elixir, een luxe mix van zes waardevolle oliën en camellia-olie om het haar ’s nachts te herstellen. De zachte samenstelling glijdt door het haar en is geschikt voor alle haartypes. Gebruik een paar druppels op droog of vochtig haar. Wrijf tussen je handen en breng gelijkmatig aan over de lengte van je haar. Je hoeft het niet uit te spoelen. 

Mijn ervaring 

Deze Oriflame Eleo haarproducten gebruik ik al een tijdje en ik kan je vertellen dat ik erg blij mee ben! De producten zijn fijn in gebruik, ruiken erg lekker en na het aanbrengen voelt mijn haar lekker zacht aan. Wat ik ook fijn vind aan deze haarproducten is dat mijn haar niet vettig aanvoelt na het aanbrengen. De Oriflame Eleo protecting hair oil gebruik ik dagelijks, maar de repairing overnight haarolie gebruik ik om de 2-3 dagen. Omdat ik de protecting haarolie zo fijn vind, heb ik het opnieuw aangeschaft! 

Verkrijgbaarheid 

De Oriflame Eleo protecting hair oil en de Oriflame Eleo repairing overnight hair oil zijn verkrijgbaar via Oriflame.com, het kost 22 euro per stuk (inhoud 50 ml). 

Lees ook: Oriflame Love Nature eye gel review