De afgelopen periode (juni t/m augustus) heb ik een aantal beautyproducten opgemaakt en in dit artikel zal ik je hier wat meer over vertellen. Ik zal er ook bij vermelden of ik het product opnieuw ga aanschaffen. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

Oriflame Pure Skin Purifying Face Wash

Oriflame Pure Skin Purifying Face Wash 

Oriflame Pure Skin Purifying Face Wash is een vetvrije gel wash met natuurlijk granaatappelextract en Detect Technology met salicylzuur. Het verwijdert onzuiverheden en vermindert glans, waardoor de huid fris en schoon wordt. Je kan het elke ochtend en avond gebruiken.  

Dit product heb ik al opgemaakt en ik vind het echt geweldig. Toen ik er mee begon, had ik hier en daar wat puistjes op mijn gezicht. Na een aantal weken gebruik, is mijn huid vrij van onzuiverheden en glans is ook verminderd. Dit product ga ik zeker weten opnieuw aanschaffen!  

Opgemaakte Beautyproducten deel 2

Oriflame The One Contouring Kit  

Deze contour palette bestaat uit bronzer, blush en highlighter. Zoals je op de foto kunt zien, is alleen de blush op, omdat ik het echt vaak gebruik. Blush is mijn favoriete beautyproduct en ik gebruik het echt misschien dagelijks. Ik ben zeer tevreden met deze contourkit, lees dit artikel voor een uitgebreide review. De contourkit ga ik (nog) niet opnieuw aanschaffen omdat de highlighter en de contour eerst opgemaakt moeten worden. 

Opgemaakte Beautyproducten deel 2

IMAGE I Conceal Flawless Foundation  

De I Conceal is dekkend en waterafstotend, sluit de huid niet af en het bevat SPF 30. Daarnaast zorgt dit product voor een natuurlijk egaal effect, het verstopt de poriën niet, werkt onzuiverheden en oneffenheden weg, het kalmeert de huid bij irritaties en roodheid. En het belangrijkste is dat het de huid verbetert. Het is geschikt voor ieder huidtype en het kan dagelijks gebruikt worden.  
Ook dit product heb ik opgemaakt en omdat ik er tevreden over ben, ga ik het misschien wel opnieuw aanschaffen. 

Vaseline handcrème Healthy Hands Stronger Nails  

Vaseline handcrème Healthy Hands Stronger Nails  

Deze handcrème geeft zowel je handen als nagels extra verzorging. Het trekt snel in en voelt niet vettig aan. Het hydrateert de handen en de nagels. Op de verpakking staat er ook dat je in 2 weken 10 keer sterkere nagels ervaart. Daarnaast is het geschikt voor alle huidtypes.  
Ook dit product ga ik opnieuw aanschaffen omdat het een fijne handcrème is! 

Oriflame Eleo repairing overnight hair oil  

Oriflame Eleo repairing overnight hair oil  

De Oriflame Eleo repairing overnight haaroile is een ultiem voedende haarolie die een luxe nachtbehandeling biedt, waardoor het haar er ’s ochtends intensief hersteld uitziet. Verrijkt met het Eleo Golden Elixir, een luxe mix van zes waardevolle oliën en camellia-olie om het haar ’s nachts te herstellen. De zachte samenstelling glijdt door het haar en is geschikt voor alle haartypes. Momenteel ben ik andere haarproducten aan het testen dus dit product ga ik (nog) niet opnieuw aanschaffen. 

Louis Widmer Extrait Liposomal Basisserum  

Het Extrait Liposomal is een intensief anti-ageing basisserum voor dag en nacht, geschikt voor alle huidtypes. Het voorziet de huid van kostbare actieve bestanddelen en het werkt diep in de huid. Daarnaast stimuleert dit product de regeneratie van de cellen waardoor het huidverouderingsproces vertraagt, en het resultaat is een stralend frisse, gladde huid die bijzonder aangenaam aanvoelt! 
Dit is één van mijn favoriete producten! Het trekt snel in en het hydrateert mijn huid. Kortom, het product doet wat het belooft en ik ga het zeer zeker opnieuw aanschaffen!