Neutrogena Anti-Puistjes reinigingsgel

Omdat ik een acne-gevoelige huid heb, ben ik altijd op zoek naar nieuwe producten die bij mijn huid passen. Toen ik in Duitsland aan het beautyshoppen was, ben ik dit product tegengekomen, de Neutrogena Anti Pickel Waschgel oftewel Neutrogena anti-puistjes reinigingsgel. Op Social Media kom ik het product ook vaak tegen en ik zie best wel veel positieve reviews. Daarom heb ik besloten om het producten ook aan te schaffen en uit te proberen. In dit artikel lees je daar wat meer over. 

Neutrogena Anti-Puistjes reinigingsgel

Neutrogena Anti Pickel Waschgel 200ml 

De Neutrogena Anti-Puistjes olievrije dagelijkse reinigingsgel is voor puistjes en onzuiverheden. Het helpt puistjes vanaf dag één te elimineren en houdt de beschermende barrière van de huid in stand. Hierdoor is de huid beter bestand tegen nieuwe puistjes. De formule voor het maximale anti-puistje effect bestrijdt puistjes tot diep in de poriën. De reinigingsgel is ook geschikt voor de gevoelige huid. 

Gebruik 

Je kan het product ’s ochtends en ’s avonds gebruiken. Eerst het gezicht nat maken, dan het product aanbrengen op je handen, water toevoegen en zachtjes inmasseren op het gezicht. Goed afspoelen. Vermijd contact met de ogen. 

Neutrogena Anti-Puistjes reinigingsgel

De wasgel is door de pompfles gemakkelijk in gebruik, je kan het makkelijk open- en dichtdoen.  

Mijn ervaring 

De Neutrogena anti-puistjes reinigingsgel heb ik een aantal keer uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik er tevreden over ben. Het product is gelukkig niet agressief voor mijn huid, het schuimt goed en reinigt ook goed mijn gezichtshuid. Het ruikt lekker, wat ook belangrijk is. Daarnaast is het product betaalbaar. Het product gebruik ik niet echt dagelijks omdat ik momenteel andere huidproducten aan het testen ben. Maar ik zal het af en toe wel eens gaan gebruiken.  

Verkrijgbaarheid 

De Neutrogena Anti-pickel waschgel heb ik in Duitsland aangeschaft toen ik bij Rossmann aan het shoppen was. Het product kost €4,99 (inhoud 200ml). In Nederland kan je het online bestellen via Luxplus.nl.

Lees ook: The Body Shop Tea Tree Oil Review