Normaal gesproken verander ik om de zoveel weken mijn huidverzorgingsproducten, dat komt omdat ik nieuwe producten wil testen bijvoorbeeld. Maar al een tijdje gebruik ik dezelfde huidverzorgingsproducten in de ochtend. Daarom leek het mij leuk om mijn skincare routine in de ochtend met jullie te delen. Over sommige producten heb ik al een uitgebreide review geplaatst. Mocht dat het geval zijn, dan plaats ik de link zodat je de uitgebreide review ook kunt doornemen mocht je dat willen. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

Stap 1: Gezicht reinigen 

Om te beginnen reinig ik eerst mijn gezicht met een gezichtsreiniger en al een tijd ben ik fan van de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse. Dit reinigingsschuim is voor de acnegevoelige en onzuivere huid. Het verwijdert overtollig talg en remt de vorming van puistjes en onzuiverheden af. Het is zonder parfum en zonder alcohol. Je kan het ’s morgens en ’s avonds gebruiken. 

Stap 2: Serum aanbrengen  

Dan breng ik mijn favoriete serum aan, momenteel is dat het Louis Widmer Extrait Liposomal Basisserum. Het is een intensief anti-ageing basisserum voor dag en nacht, geschikt voor alle huidtypes. Het voorziet de huid van kostbare actieve bestanddelen en het werkt diep in de huid. Het serum is helaas al op, maar ik ben zeker van plan om het opnieuw aan te schaffen! 

Stap 3: Dagcrème aanbrengen 

Vervolgens breng ik mijn dagcrème aan, momenteel gebruik ik de Louis Widmer Dagcrème UV 50. Deze dagcrème is ook verrijkt met een hoge UV-beschermingsfactor 50. Deze dagcrème gebruik ik al een aantal weken en ik vind het een fijn product! Het hydrateert en verzorgt mijn huid, daarnaast trekt het goed in!  

Stap 4: Oogcrème aanbrengen 

Heel soms gebruik ik ook een oogcrème, het helpt bij het kalmeren en hydrateren van de huid rondom de ogen. Momenteel gebruik ik de Love Nature Refreshing Eye Gel van het merk Oriflame. Dit product biedt een verkoelend, verfrissend effect terwijl het ooggebied gehydrateerd en verzacht wordt.  

Nou dit was het dan voor vandaag, haha!
Momenteel is dit mijn skincare routine in de ochtend. Zoals je hierboven kunt zien, gebruik ik niet echt veel producten. Laatst heb ik een Jade Roller aangeschaft en die ga ik de komende tijd ook even uitproberen. Binnenkort zal ik daar wat meer over vertellen. So Stay Tuned! 

Wat zijn jouw favoriete skincare producten?